Ha MZP kommentelők szapulják szidják Dobrevet akkor mi értelme volt az összefogásnak ha ezek az emberek széthúznak? A győztes mögé beállunk nem erről volt szó?
MZP Dobrev vita kommenteit MZP video alatti embereket nezven ezek utaljak Klarat.
De konyorgom nem a nep hozta ossze az osszefogast es nem ugy volt hogy aki nyer az moge beallunk???
Akkor ez most mi?????
21es.
Nem vagy rossz ember de akkor te bizonytalan centrum szavazo vagy es nem ellenzeki.
Az osszefogas arrol szol hogy barki nyer beallunk moge ez a lenyege de miota MZP bejott a kepbe azota csak a szethuzas megy pedig addig arrol volt szo hogy 1 jelolt Orbannal szemben es ezt a NEP DONTI EL AZ ELOVALASZTASON.
22 Mégis, hogy értsem azt hogy bizonytalan centrum szavazó vagyok? :D Vagy centrum szavazó vagyok vagy bizonytalan, a kettő együtt nem megy.
Úgy csinálnak egyesek mintha pisztolyt tartanának a fejükhöz, amikor politikai oldalt kell választani. :D
Amúgy értelmetlen erről vitázni, úgyis MZP nyeri az elöválasztást, ha meg nem akkor a Kétfarkúaknak 10-15%-uk lesz a parlamentben, az én ízlésemnek nincs rossz forgatókönyv. :)
Szebb jövőt.
23as.
Ettol feltem hogy MZP szetveri az egeszet. De nyerjen es akkor a Fidesz eltunik.
Fel eve meg az ellenzeki szavazok orultek hogy osstefogtak. A fideszt csak 1 jelolttel lehet megverni es ez most lesz kivalasztva.
Eddig ugy volt barki nyer ods szavaznak az ellenzekiek most meg mar valogatunk es attol tattok Orban fog ezert maradni.
En leszavazok Dobrevre is.
24 De értsd már meg, hogy nagyrészt, aki MZP-re szavaz, az soha a büdös életben nem szavazna Dobrevre, Dobrev már akkor is hazudik, amikor ígérget, máris több mint 2000 milliárd forintott költött el fejben és azt állítja, hogy ezt 600 milliárd forintos TAO támogatásokból tudná fedezni, azért valljuk be MZP-nek ilyen körülmények között nem lesz nehéz nyernie.
Dobrev és a DK gyakorlatilag mindent megtesz az újabb Fidesz 2/3-ért.
#26 nem gondolod hogy akkor ez az egész ellenzéki összefogás egy nagy átverés és butaság volt? Hogy csak ki akartak titeket használni, hiszen akkor is ott van a dk és gyurcsány, meg a többi politikusa a kalapban, ha a címkére nem Dobrev hanem MZP vagy Karácsony, vagy bárki más kerülnek?
Hogy ez az ellentét éppen úgy meglenne akkor is ha MZP győzne vagy ha másik jelölt lett volna a győztes és nem Dobrev?
Mégis miért szavaznátok meg egy ilyen összefogást ha egyszer benne van az aki ellen ennyire berzenkedtek?
28as.
Mondom akkor Te MZP fan vsgy es nem ellenzeki. En viszont ellenzeki vagyok aki leszavaz barkire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!