Az ellenzéki miniszterelnökjelöltek választási vitájában miért kerülték a legfontosabb kérdéseket?
Magam is szeretném, ha a Fidesz le lenne váltva, mert nem jó, ha egy társaság túl régen van hatalomban, nagyon megnő az étvágyuk, kitaposódnak a korrupció csatornái, útvonalai, kidolgozódnak a módszerei.
Ellenben léteznek kardinális kérdések, mint a migrációhoz való hozzáállás, a kerítés, a kvóta, vagy a homoszexuális propaganda, amelyek kétségtelenül érintik az egész nemzet életét, ám pont ezekről semmit sem mondtak.
Pedig ez lenne a legfontosabb sok ember számára, bevallom jelen helyzetben nekem is, a többi hablaty, aminek jelentősége eltörpül az ilyen országos ügyek mellett.
Vélhetően azt jelenti ez a hallgatás, hogy feladják a jelenlegi Magyarország vezetőinek álláspontját és mi is beállunk a sorba ezeknek az Uniós hozzáállásoknak az akceptálásával?
Mellesleg nem a Fidesz propagálja ezt, ők meghozták a törvényt, amellyel az óriási többség egyetért, mást nem kell tenniük.
Az Eu-s Libe bizottság támadja folyton a törvényt és ezzel napirenden tartják, folyamatosan felhívják rá a figyelmet, gyakorlatilag ők csinálják a propagandát, ami negatív pedig a számukra, mert csak dacot szül a szívós tüsténkedésük, az lenne a legértelmesebb, ha nem csinálnának semmit, akkor nem lenne olyan fontos, elfelejtődne és nem lenne a Fidesznek támasza a 'homofóbnak' nevezett pedofil ellenes jogszabály.
A munkásszállók mindig ilyenek voltak, a magyarok is piálnak, meg össze is marakodnak néha ilyen helyen, ez az életmód ezzel jár. Világos, hogy ez sem veszélytelen, meg nem is túl kívánatos, de van egy óriási különbség idegen és idegen között.
Nem érted, hogy nem az idegenek ellen ódzkodik az ember elsősorban, bár az Iszlám az már maga egy nem idevaló vallás, hanem aki dolgozni jön ide és fizetést kap, az nem ingyenélő hitvány csavargó.
Miért nem a magyar csavargóknak adnak segélyt, lakást és élelmet?
Mégiscsak a mieink, nem jöttmentek és még robbantgatni (vagy nyilazni) sem fognak cserébe hálából. Azok semmivel sem rosszabbak és ugyanúgy eszükben sincs dolgozni.
Kérdező, nem tudom eldönteni, hogy propagandista troll vagy vagy egy végtelenül egyszerű, megveztett nyugdíjas...
Annyi sületlenséget hordasz össze, hogy egy fél nap sem lenne elég megcáfolni, de azért pár helyesbítés, hogy mégse legyen itt konkrét hazugság:
1) Brüsszel semmiféle csomagot nem határozott meg senkinek sem. Egyik tagországnak sem kell kötelezően semmiféle előre meghatározott "segélyt" vagy ellátást adnia egy menekültnek sem.
2)A Kvóta nem ezt jelenti - ezt hazudja a fidesz és te elhiszed. A "kvóta" annyit jelent, hogy bizonyos számú KÉRELMET minden országnak el kell bírálnia. Elbírálnia. Aztán ha mindet elutasítják akkor mindent elutasítják, a menedékkérőket kiutasítják és kész is a folyamat. Ez a fidesz propagandahazugsága, hogy a kvóta azt jelentené, hogy be kéne fogadni bárkit is. Nem kéne.
3) Gondolom azt is az M1-en láttad, hogy minden nem fehérbőrű tanulatlan lusta analfabéta. A valóságban nagyon sok menekül pl. a 2015-ös nagy hullám idején pont, hogy képzett, tőkével rendelkező ember volt aki el akarta pont ezért tudta elhagyni az országát. Ha nem csak a köztévéből informálódnál hanem pl. kimentél volna a keletibe akkor láttad volna, hogy mennyien tele voltak pénzzel, iphone, úgy vették a ruhát és a cuccokat, hogy csak kapkodtuk anno a fejünket a boltban. Persze, tudjuk, biztos Soros pénzén ugyebár...
4) Az lmbtq propagandát egyetlen egy szervezet tolja orrba szájba: A FIDESZ. Mielőtt kilőtték a kampányt hallani sem lehetett ilyesmiről. Óvodákban, iskolákban pláne nem. Ez vagy a te agyszüleményed vagy nettó hazugság.
5) Egy felelősségteljes politikusnak NEM az a dolga, hogy populista legyen, hanem az ország és annak lakói érdekeit képviselje. Pont azért, mert vannak hozzád hasonló csökkent értelmi képességűek, akik képtelenek önálló döntéshozatalra, mert most is csak addig látsz, hogy jáááj egy politikusnak az a dóga, hogy azt csinálja amit te szeretnél. Pedig nagyon nem.
6) A fidesz maximálisan propagálja a betelepítést, lsd letelepedési kötvény és munkaerő import. A mostani törvény egy gumicsont, amivel foglalkozhatsz amíg kilopják az utolsó fillért is a kasszából
Köszönöm, hogy elmondtad a véleményed!
Én már leírtam az enyémet, továbbra is tartom, semmi olyat nem mondtál, ami megváltoztatja.
Te nem mondasz igazat.
1, van nemzetközi szabály a menekültek ellátására.
2. a kvóta azt jelenti, amit én írtam, ha azt jelentené, amit te, azt a Fidesz kapásból teljesítette volna.
3.Ha olyan tehetősek lennének a migránsok, akkor mi az anyjuk kínjáért nyomakodnának Európába?
4, Az EU hánytorgatja az ifjúságvédelmi törvényt fel állandóan.
5, Olyan politikusra csak az idióták szavaznak, aki nem azt teszi, amit a voksoló akar.
6 Nem mindegy, kit engedünk be, a kínaiakkal speciel nincs gond, azok nem kérnek segélyt, sőt, még fizetnek is és nem akar az egész ország idevándorolni.(egyenlőre)
A korrupcióról már leírtam a véleményem, speciel a Gyurcsány sem a miniszterelnöki fizetéséből lett milliárdos.
Pedig amit #23 ír az tényszerűen igaz, vagyis te hmmm... mondjuk úgy tévedsz.
...a fidesz pedig ordas módon hazudik.
Most nem azért, de tök baromságokat hordott össze, először nem is akartam rá mondani semmit, úgy éreztem teljesen felesleges.
Gazdag és tanult migránsok? Lehet, hogy van olyan, de az nem megy sehová, minek menne, otthon is remekül megvan, vagy ha igen, akkor repülővel, az első osztályon, vagy a kvóta, ahogy ő írja, akkor a Fidesz bevenné a regisztrációkat, elbírálná, hogy nem akceptálja és el van intézve.
De a többi is baromság, illetve van olyan, amit ő írt, például az ötös pont, hogy a politikus mindenfélét hazudozik, megválasztják, erre teljesen mást csinál - ezt hívják aljas átverésnek.
Bizony Isten nem vagyok Fidesz fan és nem én tehetek róla, ha csupán azért, mert nem szeretném, hogy afrikaiak árasszák el az országot, meg homoszexuálisok sertepertéljenek a gyermekeink között, ez a gyanú merül fel valakiben. Ez bizony komoly kritika az ellenzék felé, mert szerintem ez a két dolog természetes és alapvető, ráadásul nagyon fontos, bármennyire is jelentéktelennek véli valaki.
Ez az, ami dönteni fog a választáson - nekem ez a véleményem.
Tévedhetek persze, na mindegy, nagyjából megkaptam a választ, ami lényegében az, hogy egyik miniszterelnökjelöltet sem érdeklik ezek a dolgok, vagy ha igen, akkor azért nem beszélnek róla, mert nem azt akarják tenni, amit az emberek szeretnének.
Nagyjából sejtettem és sajnos nem lett megcáfolva ez a gondolatom.
Köszönöm a válaszokat.
Üdv-
Előre is bocs, hogy nem feltétlen ragaszkodok majd a válaszomban a kérdés megválaszolásához és inkább más iránból probálnám megközelíteni az álláspontod.
Meleg vagyok, nem vagyok sem nőies, sem idióta, sem beteg elméjű, sem pedofil, sem semmi ilyen-olyan baromság tagja. A közmédia nagyon eltorzítja azt, hogy milyenek is vagyunk mi valójában. Én egy átlagos, érző, felelősségteljes, megbízható ember vagyok (nem szeretem magam dícsérni, de ez nagyrészt valóban így van) és nem csak én vagyok ilyen, hanem a melegek 90%-a is. Hidd el... ha valakinek van belátása a témába, akkor az ki más lenne, mint egy közülük/közülünk.
Sok mindennel tudnám indokolni a homoszexualitás genetikai eredetét, de úgy érzem, hogy felesleges. Nem a felfogásod miatt, hanem, mert egyszerűen nem számít. Akár így születtem, akár ilyenné váltam, ezen változtatni nem tudok. És bár lehet, hogy ilyen vagyok, nekem attól még vannak álmaim, vágyaim, érzéseim. Boldog szeretnék lenni... Eszem ágában sincs másoknak ártani. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem lesz valaki meleg attól, hogy hall róla. Én semmit sem hallottam erről gyerekként, mégis meleg vagyok.
Az is bionyított, hogy a melegek által nevelt, örökbefogadott gyerekek nem teljesítenek rosszabul, mint a heterók által nevelt, örökbefogadott gyerekek, amennyiben nem éri őket negatív megkülönböztetés a szüleik miatt és nem is lesznek nagyobb eséllyel melegek.
Én Romániában élek, itt jelenleg a belügyi államtitkár, Raed Arafat egy migráns. Szíriában született, a Damaszkuszi Egyetemen végzett. Sokféle pozícióban megfordult már, mint politikus, értelmiségi ember, aki amúgy még orvosként is dolgozik. Persze, lehet, hogy sok a lusta migráns, de van köztük, aki tényleg csak egy jobb életre vágyna és ezért sok mindent megtenne (akár még egész nap is dolgozna).
Mindezt ki nem szarja le?
Ne mászkálj a bölcsődékbe, vagy óvodákba, meg az iskolákba és azt csinálsz, amit akarsz.
Amit a migránsokról írsz, nekünk nem kell szír államtitkár, van éppen elég magyar, aki nyomakodik erre az állásra, biz' Isten, még sok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!