Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az rendben van, hogy már most...

Az rendben van, hogy már most Superman-ből is meleget csináltak?

Figyelt kérdés

Emellett a klímaváltozás ellen küzd és menekülteket támogat.

[link]

Ez csak nekem sok már? Ebbe elég nehéz belemagyarázni, hogy csak fidesz propaganda, még ha itthon részben az is.

2021. okt. 14. 14:03
1 2 3
 11/22 Fero89 ***** válasza:
96%
Melyik részét találod olyan nagyon gyengének? Hogy nem akadok ki azon hogy valaki írt egy új karaktert aki történetesen meleg? Hogy én ebben nem látok heteroholokauszt-ot? Vagy hogy tudom hogy Superman maga is menekült?
2021. okt. 15. 09:15
 12/22 Vuk-91 ***** válasza:
97%

Ez van.

Amúgy nem arról van szó, hogy az eredeti Superman Fia a biszexuális?

Aki meg azt mondta, hogy legközelebb Batman lesz pedo: Az lmbt+ tartózkodik a pedofília minden formájától, mi is betegségként kezeljük. Bár próbálkoznak azzal, hogy ránk csatolják magukat, de azért a gyerekkel való közösülésnek megvannak a következményei, és ezen nem változtat semmi. Nem egy gyerek élete ment tönkre egy felnőtt szexuális partner miatt.

2021. okt. 15. 10:00
 13/22 Fero89 ***** válasza:
78%

Távol álljon tőlem, hogy én is bármiféle párhuzamot állítsak a pedo-k és az LMBTQ+ közé.

De ha már pedo Batman, nézzetek utána Robin eredeti jelmezének, és aztán gondoljatok bele hogy egy kiskorú fiú a sztori szerint ebben rótta az utcákat egy denevérnek öltözött milliárdos társaságában, akivel mellesleg együtt éltek, és ez senkit nem zavart.

2021. okt. 15. 10:28
 14/22 Vuk-91 ***** válasza:
91%
Szuperhős jelmezben, mint tanítvány és Sidekick, ha jól emlékszem. Mondjuk tényleg fura volt, hogy nem takarta a combját még rövidgatya sem.
2021. okt. 15. 10:41
 15/22 Fero89 ***** válasza:
78%
Csak arra akartam rávilágítani, hogy mikor ilyen kiakadásokat látok, hogy 'Meleg csók, na ez már sok, a képregényrajzolók most túl messzire mentek" akkor elgondolkodom, hogy ezek az emberek fogtak e már képregényt a kezükbe.
2021. okt. 15. 11:18
 16/22 A kérdező kommentje:

13: megint hülyeséget beszélsz. Senkit nem zavart Batman és Robin együttélése? Batgirl karakterét éppen azért találták ki az 50-es években, hogy hangsúlyozzák Batman heteroszexualitasat, mert akkor még túl sok kritika érte az alkotókat, hogy meleg vonal van a sztoriban. Pedig nem volt egyértelműen az, csak sokan belátták.

Na azóta a fordítottja a kötelező, ha már valahol nem tűnik fel meleg karakter, ott felmerül a homofóbia gyanúja.

Ennyit változott a világ.

2021. okt. 15. 13:55
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Szoval egy heteronak meleg lett a fia?

Hova fajul a vilag legkozelebb valaki azt probalja nekem beallitani hogy ket tokeletes latasu embernek vak gyermeke szuletik (read sarcasm).

2021. okt. 17. 23:48
 18/22 Godaime ***** válasza:
87%
Nem meleg, hanem bisex és nem az eredeti Superman, hanem a fia. Nem értem mi ezzel a gond.
2021. okt. 25. 23:39
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Senki nem fog neked normális választ adni, mert hülyék. A legviccesebb az az érv volt, hogy: "Ha nem zavart, hogy heteró, az se zavarjon, ha meleg." Annyira átlátszó, ahogy próbálja tagadni a normalitás létét a dolog kifordításával...
2021. nov. 14. 00:20
 20/22 Godaime ***** válasza:
94%
Szerinted mi számít normálisnak? Fel tudod fogni egyáltalán a szó jelentését?
2021. nov. 14. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!