Henry Cavill tud énekelni?
Figyelt kérdés
Még soha nem hallottam, hogy énekelt volna. Pedig a Witcher új évadában ő is énekelhetne.
Te meghallgatnátok, hogy milyen a hangja?
2021. aug. 7. 10:07
A kérdező szavazást indított:
jó lenne ha énekelne, akár egy rövid ideig is a Witcherben
Disney előszereplős film egyik dalában is hallgatnám
egész estés musicalben is megnézném
egy énekesről szóló filmben is hallgatnám, ahol ő énekel mindent, kiadják a saját albumát is
eljárnék a koncertjeire is
8 szavazat
2/8 A kérdező kommentje:
Jó lenne! Mindig kellemes meglepetés, ha olyan színész kezd el énekelni, akiről korábban nem sejtettük, hogy tud.
2021. aug. 7. 10:20
3/8 anonim válasza:
Minden színész tud, ugyanis nekik kötelező.
4/8 anonim válasza:
A külsejéről híres, nem a hangjáról
6/8 anonim válasza:
Neked valami Henry Cavill fétised van, vagy mi? Állandóan róla kérdezgetsz tök lényegtelen kérdéseket.
7/8 anonim válasza:
Simán mániákus troll, nem csak a Henry-s kérdések tartoznak hozzá. :D Napi 10-15 kérdését meg elhet itt találni csak a szórakozás részlegen, de úgy tudom a politikában is alkot.
8/8 anonim válasza:
Sztem nincs jó hangja az énekléshez.. úgyhogy megelégednék azzal hogy esténként a fülebe suttogjon! xD A szavazási opciókon sírok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!