Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen volt az élet 2010 előtt?

Milyen volt az élet 2010 előtt?

Figyelt kérdés

Akkoriban gyerek voltam még, nem igazán érdekelt a politika.

Gyurcsány korszakból lényegében semmi nincs meg, csak a zavargásokra, tüntetésekre emlékszem mert azt néztük a TV-ben :D meg valami tank beindítása is rémlik talán.

Milyen volt az élet amikor Gyurcsány volt hatalmon? Sokak szerint az egész ország utálja, és miatta lett 2010-ben fidesz 2/3.

Melyik jobb az a korszak vagy a mostani?

2021. okt. 14. 06:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%

Nézd, 2000 körül én huszonéves voltam. Főiskolára jártam, kb akkor kezdtem vállalkozni. Én nem érzékeltem jelentősebb különbségeket, vállalkozó voltam, ugyanolyan kis bénácskán csináltam, mint most. Akkor is kB annyi bevételem volt, ami tökéletesen elég volt nekem. Talán a CHF hitelre emlékszem, de az sem érintett drasztikusan, arra emlékszem, hogy valamit nőtt a hitelem, de nem jelentős, örültem az első lakásomnak. Én nem érzékelek az életemben jelentős változásokat. Talán annyi, hogy nem volt ennyi feszültség a politikában, legalábbis én erre nem figyeltem fel. Kisebb botrányokról lehetett hallani, meg sokan utálták a szocikat. Számomra kB 2006ban kezdődött ez az állandó utálkozás.

Összefoglalva én 2010 előtt is elégedett voltam, talán most egy kicsit már bezdek belefásulni a dolgaimba, de ez az életkorom, hosszú vállalkozói pályafutásom, felelősségem nyomása is.

2021. okt. 14. 06:33
 2/29 anonim ***** válasza:
72%
Sok különbség nem volt. Annyi, hogy nem voltak ilyen magas árak, nagyobb volt a létbiztonság, nem voltak gyűlölet propagandák. De kb. ennyi. A bérek nem voltak magasabbak mint most. (De alacsonyabbak sem)
2021. okt. 14. 06:48
 3/29 anonim ***** válasza:
35%

Szar. Sokkal jobban el volt adosodva az orszag. Ok is loptak, igaz nem ennyit. Ugyanugy az oroszoknak nyaltak Gyurcsanyek. Az oszodi beszed meg joval a valsag elott kipattant es mar akkor bevallotta Gyurcsany hogy kb semmit nem csinaltak. Akkor is nagy volt az inflacio, de akkor meg a berek sem kovettek.

Jobb biztos nem volt az elet.

2021. okt. 14. 06:49
 4/29 anonim ***** válasza:
46%

2/3 anonim ***** válasza:

" A bérek nem voltak magasabbak mint most. (De alacsonyabbak sem)"

Parancsolsz?

2021. okt. 14. 06:53
 5/29 anonim ***** válasza:
69%
Az arakat nem szabad osszehasonlitani a mostanival. Az inflacio vagyis az armelkedes termeszetes gazdasagi folyamat. Csak ugy szabad hasonlitgatni hogy pl a medianberbol hanyszor tudtal akkor es most bevasarolni, vagyis a vásárlóértékeket. Akkoriban egyertelmuen alqcsonyabb volt, vagyis akkorhoz kepest a berek jobban emelkedtek mint az inflacio. Ez teny, meg ha sokan ketsegbe is vonjak
2021. okt. 14. 06:55
 6/29 anonim ***** válasza:
25%
Ha jobb lett volna az a korszak, akkor nem lenne 12 eve a Fidesz az orszag elen!? :) Gyalazat volt amik akkoriban tortentek.
2021. okt. 14. 06:59
 7/29 anonim ***** válasza:
94%
A 2000-es évek első fele kb az öszödi beszédig igazi felüdülés volt. Mindenki vitte a null kilométeres autókat. Sokan építkeztek. A fizuk nőttek. Csak aztán sajna kiderült, hogy ez mind nem volt gazdaságilag megalapozva, hitelből volt. Majd erre rájött a gazdasági válság, így a 2000-es évek vége igen zord volt. Majd ennek köszönhetően csúszott le a magyar politikai élet azokba a mélységekbe, ahol a mai napig van.
2021. okt. 14. 07:03
 8/29 anonim ***** válasza:
38%

Jonnek a gyurcsanyistak lepontozni. Pedig igazan elismerhetnek hogy szar volt minden akkor is, kulonben nem lenne ketharmada ennyi ideje Orbannak..

Azert mert akkor szar volt nem jelenti hogy esetleg 22utan is szar lenne, azonban semmi ertelme tagadni a múltat.

2021. okt. 14. 07:16
 9/29 anonim ***** válasza:
24%

Az mszp-szdsz érát, tökéletesen szimbólizálja a gyurcsány féle, bodrogkeresztúri 40 centiméteres kilátó...

Amugy meg roszabb volt a helyzet,aki mást állít az hazudik vagy h*lye.

2021. okt. 14. 07:18
 10/29 anonim ***** válasza:
64%
Azért vadai ági ámokfutása sem volt semmi,az egész honvédséget leamortizálta. Az állományba lévő T-72-es és egyéb tipusú harckocsiainkat ingyen oda adra az irakiaknak.
2021. okt. 14. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!