Ellenzéki előválasztás… szerintetek is ez egy vicc?
Látszik, hogy a DK irányítja a választást...
DK- Jobbik paktummal,
Ha jól tudom, akkor DK miatt lett elsősorban 3 jelöltös a második forduló...
Aztán Karácsony visszalépése, ami úgy lett kommunikálva, hogy DK ellen, de utána rengeteg MSZP jelölt, és szerintem a baloldal, inkább Dobrevet fogja támogatni, egyszóval DK manipulálja ezt az egészet...
(Melyik pártnak lesz a legnagyobb frakciója?)
Legalábbis nekem ez jön le.
Bár a Fidesznek ez jó, mert Dobrev az csak a mély ellenzékieket tudja majd elvinni a szavazásra...
De amúgy ki a nyertes? Gyurcsány, mert így is úgy is bent lesz a parlamentbe, de amúgy ha ennyire gonosz és félni kell tőle, akkor nem a börtönbe kellene lennie? Miért használja a Fidesz arra, hogy ha lopnak is, akkor is Gyurcsány lenne a másik? Ez szinte már zsarolás!!!
MZP legalább valami tenni akarás illúzióját mutatta meg nekünk😔
Szóval az előválasztás nem vicc, 10 év után elérte az ellenzék, hogy tematizálni tudja a közbeszédet! 👏 👏
Azt, hogy ki lesz hatalmon 24-26 között, fullra nem érdekel senkit. Üres kassza, közhasznú alapítványok, hitelek...
Mozgás tere se lesz az ellenzéknek😕, ha meg a Fidesz akkor #folytatjuk!.
"Bíztam benne hogy ez tényleg ÖSSZEFOGÁS lesz de ez nagyon nem az…"
Jelenleg előválasztás van. DK MZP ellen. Majd a következő fél évben lesznek ők ketten is teljesen egymás mellett, OV ellen.
Neha mat en is azt kivanom kulfoldon dolgozokent, hogy batcsak maradna a Fifesz, mert egy ilyen ostoba, butakkal teli orszagnak ez valo.
Lenyegre terve: ez egy baromi sorsdonto verseny amire 12 eve nem volt eselyunk. A korulottunk levo orszagokban megbukott a kormanypart, helyukre baloldali partok kerultek. Legutobb a cseheknel. Most nyilvan egymast ekezik, de hetfotol fel even keresztul azon lesznek, hogy tamogassak egymast, bealljanak egymas moge. Hogy fel ev mulva ennek a 12 evig tarto remalomnak vegre vege legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!