Szekszárdiak! Megint Hejjmanné kattant be? Mert olvasni hogy kirúgtak egy diákot egy gimnáziumból mert ellenzéki posztot lájkolt. Nem az a suli ez ahol a videós gyereket inzultálták? Vicc amit ott megenged magának a fideszes igazgató.
"Mert olvasni hogy kirúgtak egy diákot egy gimnáziumból mert ellenzéki posztot lájkolt."
"A fiú jelezte, hogy lemond a diákönkormányzatban betöltött elnöki tisztségéről, amit viszont az igazgató nem engedett, arra kérte, október 13-ig, azaz az önkormányzatit választásokig jegeljék az ügyet. A diák ezen annyira kiborult, hogy kiiratkozott az iskolából."
Nem mondom hogy normális a helyzet, de kell ezt még ilyen hülyén szítani is?
Bocsi, hogy idepofátlankodok, de nekem elég sok tapasztalatom van a Garayval és Heilmannéval
Először is, amiket a két botrányokról irtak róla, sajnos mind igazak
Az a baj, hogy Garaysnak már jópár éve nem menő lenni
Mert kb mindenki tudja, aki ott tanul, hogy egy versenyistálló az iskola, mindenki követel ( tisztelet a kivételnek) de nem tanítanak
És szerintem azért van még mindig az “elitiskolák” között, mert rettentő korrupt ott szinte mindenki....
Írom ezeket úgy, hogy 4 évet lehúztam ott, de tudnék jó sok ocsmányságot említeni
- egy ex-Garays
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!