Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért élnek abban a téveszmébe...

Miért élnek abban a téveszmében, hogy az összes Fidesz és DK szavazó nyugdíjas? Tegyük fel van nyugdíjas szavazójuk is dögivel, de ez miért baj? Attól hogy valaki huszonéves nem biztos, hogy okosabb, sőt...

Figyelt kérdés

2021. okt. 13. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

9-es vagyok

Ha tippelnem kéne, akkor szerintem a DK szavazói között nagyobb arányban vannak a nyugdíjasok. A Fidesz szavazói ehhez képest viszonylag sokszínűbbek, minden korcsoportból kivesz kisebb-nagyobb szeletet.

2021. okt. 13. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
A nyugdíjas szavazók se gonoszak, inkább áldozatoknak látom őket. Az a probléma velük, hogy sokan vidéken élnek a világtól elszigetelve és az egyetlen hírforrásuk a tévéből ömlő propaganda, (sajnos) elég jól működő lejárató kampányokkal. Az ilyen nyugdíjasok nem kapnak igazi választást arra, hogy kire szavazzanak, mert nincs megfelelő tájékoztatás a jelöltekkel és programjaikkal kapcsolatban. Plusz, a nyugdíjasuk maradék éveikre nyilván azt az embert választanák meg, aki megígéri nekik a jólétet. Pedig (szerintem) ennél sokkal reálisabb és komplexebb megoldások kellenek.
2021. okt. 14. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta, hogy az összes. Viszont a szavazóbázisuk zöme valóban nyugdíjas.

Nagyon jó példa erre a TV-s szavazás és az élő beszédek, meg lehet nézni melyik korosztályból vannak többen jelen.

Az interneten, különösen a youtube-on viszont a fiatalabb korosztály van zömmel jelen és egyértelműen Márky-Zay-t támogatják. Torzítja a képet, hogy ugye ott sokan még nem szavazhatnak.

2021. okt. 15. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!