Hátrány lesz majd a 2022es országgyűlési választáskor, hogy Dobrev nő?
Figyelt kérdés
Ha fővárosban nem is de vidéken egy volt szocreálos országban igenis még mindig az van hogy egy nő nem lehet vezető, sok vidéki nő is ezt gondolja szerintem hogy férfi az ÚR a háznál..2021. okt. 13. 20:17
12/13 anonim válasza:
inkább pozitívan fog ez lejönni.
am múlt héten voltam egy vidéki csárdában kajálni, volt egy csomó antik dolog kiakasztgatva és volt egy ilyen konyhába való falvédő is amit le is fényképeztem:D
rajta volt a konyha a feleség meg a férj és ez volt hozzá a szöveg-
-férjem uram ne járjon a konyhában,
-várja meg az ebédet a szobában!
13/13 anonim válasza:
Ezt Klári piárosai simán megoldják: még rövidebb frizura, még férfiasabb öltözék, a hangtónus lejjebb helyezése és (Mesterházyval ellentétben) az arcszőrzet dúsítása. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!