Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP fanatikusok! Mit szóltok...

MZP fanatikusok! Mit szóltok ahhoz, hogy a kedvencetek nem tudott semmit sem reagálni arra, amit Dobrev mondott?

Figyelt kérdés

MZP szokásához híven belekezdett volna a gyalázásba, de Dobrev szépen leállította. Ha MZP úgy gondolja, hogy a DK zsarolással fenyegeti az ellenzéki politikusokat köztük MZP-t is miért nem teszi nyilvánossá ezeket a zsarolásokat? Miért nem tesz feljelentést? Miért nem tudott Dobrevnek erre a kérdésére érdemben válaszolni? A másik: MZP napok óta azt hazudja, hogy Gyurcsány Ferenc vétózta meg, hogy részt vehessen Márki-Zay Péter az ellenzéki hatpárti szövetségben, pedig a valóság az,Gyurcsány Ferenc nyilvánosan, jegyzőkönyvvel bizonyította, hogy ebből egy szó sem igaz.

Nem gondoljátok, hogy kicsit gáz ez a Trump-féle kampányolás, amit leművel? Épeszű baloldali hogy szavazhat ilyenre? Nem tanultatok Orbánból? Ugyanígy indult...

2021. okt. 13. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Azért nem válaszolt Dobrev kérdésére érdemben, mert végig hazudott MZP.
Nem hazudott, MZP sosem szokott, ő lesz a megmentőnk!!4!!
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Amit én láttam, hogy Dobrev idegesen röhögcsél.
2021. okt. 13. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Dobrev össze ígért mindent! Mzp nem járatja feleslegesen a száját legalább...

Dobrevet egyértelműen a férje irányítja... Gyurcsány szavai.

2021. okt. 13. 20:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Láttad? Kötve hiszem. Ha láttad volna akkor nem ezt kérdeznéd, hanem azt, hogy Dobrev azon kérdésére, hogy miért nem megy el akkor a rendőrségre miért nem válaszolta azt, hogy elmegy, vagy azt hogy közzéteszi az anyagot.
2021. okt. 13. 20:14
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

Márki-Zay Péternek holnapra bizonyítania kell az állítását. A harmadik nap a harmadik hazugságon kaphatják, ha nem teszi. Karácsony ma már vissza is vonta, hogy Gyurcsány megzsarolta volna.

Nem is értem, minek hazudozik MZP állandóan. Azt hiszi, nem fogják pillanatok alatt megcáfolni?

2021. okt. 13. 20:24
 5/10 steven95 ***** válasza:
87%
Szerintem kiegyenlített volt, fel-fel sejlett kicsit a különbség kettejük között, Dobrev látványosan kerüli 2010 előtti témát, de ez érthető, Márki-Zay kevesebbszer konkretizált, de úgy ítélem meg elég sokszor Dobrev kapta/kezdte meg a szót, ami előnyt jelentett neki, hogy ledarálta a közös hatpárti megegyezést mintha kicsit a saját kútfőjéből jöttek volna elő. Annyiban jó volt, látszik, ha nem az nyer akit elsősorban támogatok, nagyon szívesen adom le a szavazatom a másik által képviselt ellenzéki összefogásra! Dobrev! MZP!
2021. okt. 13. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem nagyon érdekel a sárdobálásnak ez az oldala, egyik oldal hazugságaival vagy rágalmazásaival sem szoktam foglalkozni. Bennem az maradt meg már az első RTL-es vita után is, hogy Dobrev a csillagokat is leígéri mindenkinek és mindenhonnan forrásokat venne el, fejlesztéseket állítana le, hogy ezeket fedezni tudja. Ezzel ellentétben MZP mindig óvatosságra int, nem ígér olyat, amit nem tud betartani vagy amiről úgy gondolja, túl nagy vállalás. Szerintem ez egy fontos dolog és engem ez győzött meg a leginkább, de más témákban is inkább MZP álláspontja van közelebb számomra. Például a női kvótáktól is a falra mászok már, ha alkalmas egy nő, bekerül úgyis a parlamentbe, ha meg nem alkalmas, csak azért ne ülhessen ott, mert más a neme. Ez egész egyszerűen hátrányos megkülönböztetés a férfiakkal szemben.
2021. okt. 13. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:
39%

Kik azok az "MZP fanatikusok"?

Azt a terminuszt a fidesz propagandaközpontban tanították?

2021. okt. 13. 20:59
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Hazudozásra mit csináljon?
2021. okt. 13. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
6# Egyetértek veled, nekem is ez a véleményem.
2021. okt. 13. 21:12
 10/10 Andizsuzsi ***** válasza:
15%
MZP azt is állította, hogy Karácsony zsarolta.
2021. okt. 13. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!