Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire igaz amit a családtám...

Mennyire igaz amit a családtámogatásról mondanak ?

Figyelt kérdés
Rendszeresen látom Origon és társain , hogy a magyar családtámogatási kedvezmények mennyire jók és egyedülállók, hogy ilyen világon nincsen. Nem igen éltem még más országban meg de én nem hiszem , hogy nálunk lenne a legnagyobb támogatás. Katarban vagy Dubaiban ott mintha azt hallottam volna, hogy ingyen lakhatást biztosít az állam az embereknek meg talán valami havi pénz is kapnak az államtól. Ti mit gondoltok erről a rendszerről ?

2021. okt. 13. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván más európai országokkal érdemes ezt összevetni, nem gazdag olajsejkségekkel, és Európában valóban kiemelkedne támogatja a családokat a jelenlegi vezetés.
2021. okt. 13. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nálunk elég jó a családtámogatási rendszer, sok országban nincs ilyen, viszont eleve magasabb az életszínvonal.
2021. okt. 13. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp jó dolog, rengeteg országban nincs.
2021. okt. 13. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Dubajban nincs ingyen lakhatás, a felhőkarcolókon túl a munkások nem hogy szobát bérelnek, hanem ágyakat, pl. taxisok egyik állandó nappalos, másik állandó éjszakás és felváltva alszanak.
2021. okt. 13. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy népbutitó hülyeség, sokkal jobb lenne egy élhető ország, normális bérek és jövőkép, mint ez az eladósító, hitelbe verő tamogatási rendszer, aminek a feltétele a gyerekgyártás. Aki pedig nem akar gyereket vagy már van neki, és nem akar többet, az pedig csak pislog az elszállt ingatlanarakon, amik megfizethetetlenek. Az emberek eladosítasa és függésben tartása a cél, akik majd szépen bólogatnak mindenre. Én ebből nem kérek, így mi a tervezett 1 gyeremeket sem vállajuk be ebbe az országba.
2021. okt. 25. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!