Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szavazóbiztosok szerint...

A szavazóbiztosok szerint Márki-Zay nagyot megy Budapesten és nagyon sok fiatal szavaz rá. Van esély a győzelemre?

Figyelt kérdés

2021. okt. 13. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
1%
Dobrev ellen van. Dicsoseges Viktorunk ellen nincs.
2021. okt. 13. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
9%

Nem, a szavazóbiztosok szerint Dobrev vezet, azzel nem mész semmire, ha átírod.

Márki meg egy 50 éves öregember, pont lecarják a fiatalok.

2021. okt. 13. 16:12
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 érdekes én pont csak fiatal Márki szavazókat ismerek és nem is keveset 😂😂
2021. okt. 13. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ismerősöm aki rá szavazna, a korombeli ismerőseim(20as évek) most inkább tanácstalanok. Pesti vagyok, csak a 40 feletti korosztályból ismerek olyat aki lelkesen ment szavazni a második körben is
2021. okt. 13. 16:27
 5/10 anonim ***** válasza:
9%
Jajj, kérdező, másnak is van jelentős számú fiatal ismerőse. Nekem is. Egy szavazott rá, a legtöbb sehova nem szavaz, de akik közül igen, azok Dobrev pártiak. Mondjk ők tanult fiatalok, nem holmi puzsér nézők.
2021. okt. 13. 16:29
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
2. Távol álljon tőlem, hogy védjem azt a majmot, de heteroszexuális férfiként az az 50 éves öregember kevésbé gyomorforgató látvány, mint a másik, az 50 éves öregasszony.
2021. okt. 13. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Rengeteg fiatal szavaz rá, igen. Olyanok, akik az első fordulóban el se mentek.
2021. okt. 13. 16:52
 8/10 anonim ***** válasza:
35%

Igazán? Rohadt nehéz megmondani most mi történik a pályán. Egyik közvéleménykutató le is állt azzal hogy mérjen.

Fidesz nincs hozzászokva hogy a partvonalról nézzen valamit bele is kibickedik. Elég ótvarul. Egyértelmű hogy Dobrevet akarja Orbán...

2021. okt. 13. 17:19
 9/10 anonim ***** válasza:
52%

"az az 50 éves öregember kevésbé gyomorforgató látvány, mint a másik, az 50 éves öregasszony"

Ki beszélt külsőről? Dobrev nem dekoratív nő, ahogy Márki sem dekoratív férfi. Legalábbis nekem nem jönnek be az ork jegyek.

2021. okt. 13. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:
56%

Igaz, korról beszéltél,nem külsőről, az mindjárt elegánsabb.

Az öregember 72 májusában született, a banya meg még 3 hónappal vénebb. Ha már életkor alapján ítélkezünk.

2021. okt. 13. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!