Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak 600 - 700 ezer...

Miért csak 600 - 700 ezer ember ment el szavazni, miért nem ment el több millió, amikor az ellenzék vezetője a cél?

Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 12:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Azert mert a tobbiek a stop karacsony stop gyurcsany peticiot irtak ala eppen :)
2021. okt. 13. 12:48
 2/15 anonim ***** válasza:
39%

Juhász Ferenc, Gőgös Zoltán, Hiller István, Gyurcsány Ferenc.

Ők lennének a rendszerváltó politikusok akik megtisztítják a közéletet a korrupciótól és visszaállítják a demokráciát ?

Csoda hogy ennyi ember elment szavazni.

2021. okt. 13. 12:51
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Mert a legtöbb embert hidegen hagyja a dolog.
2021. okt. 13. 12:51
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Mert ez csak egy előválasztás. Más országokban sem mennek el többen. Nem érdekelhet minden embert minden esemény, sokan csak a rendes választásra akrnak elmenni, vannak, akiket meg egyáltalán nem érdekel az egész.
2021. okt. 13. 12:55
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

Habár a 600-700 ezer kevésnek tűnhet, felülmúlt minden várakozást, ami bíztató. És ezt szakemberek állapították meg, gondolom megvan a megfelelő magyarázat, hogy miért, de a lényeg, hogy elvileg a 600-700 ezer nem is olyan rossz. A pontos választ megmondani én nem tudom neked, mert nem értek hozzá (biztos rengeteg oka van, és sok tényezőt figyelembe kell venni, amire nem is gondolnánk).

De lenne pár tippem:

Ez csak előválasztás, sokan vannak úgy vele, hogy ő nem megy el, majd a többiek eldöntik ki legyen, neki úgyis az a lényeg, hogy Orbán ellen fog szavazni 22-ben.

- Sokan nem tájékozódottak a politikában (fiatalok körében is sajnos)

- Sokakat nem érdekel a politika. (Én úgy vettem észre, a nőket kevésbé, ami szintén elszomorító.)

- Sok embernek annyi dolga van, hogy lehet még nem is hallottak erről az egész előválasztásról.

- Sok a fideszes.

- Sok az olyan ember, aki úgy gindolkodik, szarik bele az egészbe, "mert hát úgy se az én szavazatomon fog múlni, minek menjek el, csak időpocsékolás..." - Na az ilyeneknek kellene átélniük egy Észak-Korea típusú diktatúrát, ha már ők tényleg ennyire leszarják mi legyen...

PEDIG - nem hiába vana a mondás - Sok kicsi sokra megy.

Üdv. egy fiatal egyetemistától. :)

2021. okt. 13. 12:56
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Dolgoznak. Ha nem dolgoznak, akkor a családjukkal vannak. Tököm utazzon másik városba és álljon sorba egy belharc miatt, amikor végre otthon is lehetek egy kicsit.
2021. okt. 13. 13:00
 7/15 anonim ***** válasza:
32%

Hát mert ennyire érdekli az embereket...

A Stop Gyurcsány petíciót már 1,1 millió ember írta alá....az valahogy jobban érdekli a honpolgárt.

Tudod, itt is igaz, az ingatlan annyit ér, amennyit megadnak érte ( azaz a kereslet is fontos).

2021. okt. 13. 13:10
 8/15 anonim ***** válasza:
31%
Gondolom még vagy 10-20 év mire leesik az embereknek, hogy a teljes rendszer rigged és az egész csak egy színjáték. 10 éve sakk-matt lett adva a demokráciának és csak azért nem törölték el az egészet mert az nem néz ki jól + így nincs mi ellen "felkelni".
2021. okt. 13. 13:11
 9/15 anonim ***** válasza:
81%
#7 ugyan, dehogy írták alá :)
2021. okt. 13. 13:21
 10/15 anonim ***** válasza:
58%

Mert mi közöm nekem az ellenzék vezetőjéhez? Ez az egész annyiról szó, hogy ki mennyi pénzt kössön el a jövőben - nem csak a kormányban csinálják. Orbánt nem fogják leváltani.

Értékesen is el tudom tölteni az időmet.

2021. okt. 13. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!