Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 2022-es tavaszi választáson...

A 2022-es tavaszi választáson te is Orbán Viktort és a Fiatal Demokraták Szövetségét fogod támogatni? :)

Figyelt kérdés

Én biztos, mert van munka és amióta ők vannak jól él az ország.

Igaz a baloldal idején még csak általános iskolás voltam :)

Szóval őt támogatod te is ugye?

2021. okt. 13. 10:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
37%
Én is elég felnőtt vagyok, és ugyancsak a Fideszre szavazok!! Sőt az egész családunk...
2021. okt. 13. 12:02
 22/38 steven95 ***** válasza:
62%

Fidesz-!!KDNP!! Kaleta, Szájer, Borkai. Minőségtelen nyelvezetű kormánybarát médiatenger. Óvodába illő, cinikus - világ nem látott még ilyet - kormánykampány. Népszavazás szabályait megkerülő, irányított kérdéses, SMILEY-is konzultációk. Hipertúlárazott lélegeztetőgépek. Gyűlöletkeltés.

A családod büszke lehet rád. Más nem.

2021. okt. 13. 12:09
 23/38 anonim ***** válasza:
34%
22# Miért nem lehet elfogadni másnak a nézeteit? Ez itt a nagy baj. Mindenki a másikra akarja erőszakolni a saját álláspontját.
2021. okt. 13. 12:26
 24/38 anonim ***** válasza:
6%

Felnottek vagytok, akkor emlovalasztas!!! :)))

[link]

2021. okt. 13. 13:09
 25/38 anonim ***** válasza:
96%
Lüke vagy 24-es, nő vagyok:)))
2021. okt. 13. 13:12
 26/38 anonim ***** válasza:
31%
A toleráns, demokrata balosok nem tűrik a más véleményt. :)
2021. okt. 13. 13:33
 27/38 anonim ***** válasza:
18%

#7-es ez a baj a mostani világgal, amint valaki mást mond ami a te véleményed rögtön húúú ez csak hülye kisiskolás lehet csak én vagyok az okos. a te válaszod a mellékelt ábra:) kérlek nézz magadba. minden javul azóta h a bal oldal kormányzott. a minimálbér az életszínvonal a gazdaság:)

ezt nem értitek meg

2021. okt. 13. 16:45
 28/38 anonim ***** válasza:
63%

27-es

Minimálbér:

A minimálbért könnyen emeli. Mint mindig ebben is a más farkával veri a csalánt. Könnyű törvényt hozni arról, hogy a vállalkozók emeljék a bért. De nézd meg ugyanilyen mértékű volt-e az emelés a közalkalmazottaknál is! Nézd meg hogy ez az emelés legalább eléri-e a pénzromlás szintjét ( másképp: menyi a növekedés reálértéken),nézm meg hogy a jellemzően KKK hány alkalmazotta bocsátottak el mert nem tudták az összes addig foglalkoztatottnál kigazdálkodni a béremelést.

Életszínvonal:

Van akinek igen - a többségnek nem. Mennyit nőtt a közmunkabér, a minimálnyugdíj, a rokkantnyugdíj?

Nézd meg a többi EU-s országban mekkora volt a változás!

Gazdaság:

Az hogy a strómanokhoz számolatlanul öntik az EU-tól kapott milliárdokat, meg nyakló nélkül veszik fel a hiteleket, statisztikailag tényleg remek. De csak úgy.

2021. okt. 13. 20:15
 29/38 anonim ***** válasza:
37%
a többségnek nőtt az életszínvonal
2021. okt. 14. 09:55
 30/38 anonim ***** válasza:
57%

Kaleta 2009-ben (még tavaly elején) lett kiküldve New Yorkba. Akkor pedig MSZP-SZDSZ kormány volt. Az akkori kormány tagjai közül többen most a DK-ban is ott vannak.

Én a Fideszre.

2022. jan. 30. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!