A 2022-es tavaszi választáson te is Orbán Viktort és a Fiatal Demokraták Szövetségét fogod támogatni? :)
Én biztos, mert van munka és amióta ők vannak jól él az ország.
Igaz a baloldal idején még csak általános iskolás voltam :)
Szóval őt támogatod te is ugye?
Jól él az ország? :D
Az Európai Unió harmadik legcsövesebb országa vagyunk. Nézz körül egy kicsit saját kis szűk látókörödön kívül mielőtt baromságokat írsz. Munka van. Dolgozhatsz a nyugati multiknak annak a bérnek a feléért, mint amit nyugaton kapnak ugyanezért a munkáért. Nem véletlenül van itt a sok nyugati multi. Az önmagában kevés hogy van munka. Normális ember nem csak dolgozni akar hanem meg is élni belőle.
Bár szerintem ez a kérdés egy paródia, azt látva hogy beleírtad, hogy csak általános iskolás voltál. Ez esetben a válaszom, azt ezt a baromságot mantrázó, kartondobozban elő gyapjasoknak szólt.
Ne röhögtess, Németországban kb ez a nettó 480 ezer nettó forint a minimálbér (1600 euró bruttó). Minimálbért pedig alig keres valaki. Szakmával a kezedben 2000 euró alatt nem keresel, főleg ha tapasztalat is társul hozzá.
A szomorú magyar valóságban pedig 6 év egyetem után 150 ezer forinttal szúrják ki a kezdő pedagógusok szemét. Az hogy te bekerültél egy jó helyre, esetleg jó pozícióba, ne hidd hogy ez az átlag életszínvonal. Kicsit tekints ki a szűk látókörödön kívülre.
#16 Igazad van. Semmi szükség a fejlődésre. Költözzünk vissza barlangokba és gyűjtögessünk, vadásszunk.
Ha te is kifizetnéd a lakbért, a rezsit, aztán örülnél ha még enni is jutna valamicske, te is tökéletesen elégedett lennél a helyzettel. Még egyszer mondom, attól hogy te jó helyen, jó pozícióban vagy, az átlag magyar életszínvonal attól még nem ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!