Márki-Zay Péter a magyar Trump?
Figyelt kérdés
Csak a jelenség tekintetében, nem politikai oldal vagy hitvallás alapján. De ugyanolyan "antipolitikusnak" tűnik, tesz a szabályokra, a finomkodásra, olyanokat mond amit egy tipikus manipulatív, sima beszédű politikus sosem engedne meg magának.2021. okt. 13. 09:06
1/10 anonim válasza:
MZP intelligensnek és tájékozottnak tűnik, Trumpról már az elején tisztán látszott, hogy egy idióta, aki a legalapvetőbb dolgokkal sincs tisztában.
2/10 anonim válasza:
MZP-ről meg most kezd látszani, hogy idióta.
3/10 anonim válasza:
Nem. MZP-nek esze is van, nem úgy mint Trumpnak aki csak a pénze hatalmával tud bohóckodni.
4/10 anonim válasza:
Sajna nem. Én Trumpot nagyon bírtam, mármint szórakoztatás szempontjából. Azon még mindig besírok, hogy “You’re the single biggest liar, you’re probably worse than Jeb Bush.” 🤣
5/10 anonim válasza:
Orbán a magyar Trump. Az amerikai Trump-hívek odavannak érte, mert azokat mondja, amiket Trump is, olyan a stílusa.
7/10 anonim válasza:
A magyar Trump az Orbán. Ugyanolyan bohóc.
8/10 anonim válasza:
Orbán a magyar Trump.
Mikor leváltották Trumpot egész fidesz média sivalkodott a nép meg ünnepelt idehaza.
9/10 anonim válasza:
Ebben van valami. Mondjuk szerintem ez sok embernek azert tetszik mert evtizedek ota csak csalodnak a politikusban mint olyanban. Nem csoda, hogy az ilyen ugymond oszinte karakterek szimpatiat ebresztenek sokakban.
10/10 anonim válasza:
MZP az igazi Trump. Amerikából jöttem, konzervatív vagyok, nagy hevülettel mondom a szöveget, hgy én nem vagyok az "esztáááááblisment" része, engem megfenyegettek, én vagyok aki megmenthet titeket, csak én, csak ééén. Hagyjuk MZP-t, hatalommániás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!