Igaza van Vadai Ágnesnek?
Olyanokat állítasz, ami nincs vagy nem igaz. Kifordultál magadból. És nem tudom, hogy miért” – írja a DK frakcióvezető-helyettese.
„Eddig csöndben voltam, mert azt hittem, hogy csak egy rossz 24 órád volt. Most azonban világos, hogy nem ez a helyzet” – kezdte levelét.
Vadai felsorolta felháborodása tárgyait, közöttük, hogy Márki-Zay Péter állítása szerint gyűlöletkampányt folytat Dobrev Klára ellene, a DK a családját is támadja, valamint, hogy a Fidesz Dobrev mellett mozgósít, de ezt erősen tagadja a frakcióvezető-helyettes.
„Bántasz ellenzéki szavazót, azt mondod, hogy árulják a hazát, közben rombolod a szövetséget. Olyanokat állítasz, ami nincs vagy nem igaz. Kifordultál magadból. És nem tudom, hogy miért” – mondta.
Vadai Ágnes szerint még nincs késő, hogy visszatérjen a helyes útra Márki-Zay, ami elvezethet a közös sikerhez, de ha ez mégsem történne meg és elveszítené a közös győzelmet, akkor az ellenzéki szavazók ezt sosem bocsájtanák meg.
"olyan, mint bárhol máshol"
jó, hát az észak-koreai paraszt is azt hiszi, hogy máshol sincs jobb soruk az embereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!