Másnál is voltak (háznál) Fideszesek hogy aláírást gyűjtsenek?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyik településről írsz?2021. okt. 12. 23:12
1/9 anonim válasza:
Nem, minket csak a DK-sok hívogatnak vezetékes telefonon (Győr).
2/9 anonim válasza:
Igen. Miskolc. Engem a DK nem hívott, pedig ellenzéki vagyok.
3/9 anonim válasza:
Igen. Hozzám is becsengettek, hogy írjam alá a Stop Gyurcsány!-t. Elküldtem őket a büdös francba.
(Pécs)
4/9 anonim válasza:
Volt.
Szolnok.
Krumplit is adtak, cserébe leköptem őket.
5/9 anonim válasza:
Hozzám Jobbikosok kopogtattak. Parizert ajánlottak, ha Klárát támogatom.
6/9 anonim válasza:
Nem, de Márki Zay automata hívott...
7/9 anonim válasza:
Engem az hiv aki akar ... ismeretlen szamot ugy sem veszek fel :)))
8/9 anonim válasza:
Igen xD két vénasszony. Mondtuk hogy NÓÓÓ. Még visszakérdeztek, hogy azt akarjuk, hogy bejöjjenek a migránsok? :DDD aztán leléptek.
9/9 anonim válasza:
Akár voltak, akár nem, hozzám nem jut be senki, ha nem jelentkezik be előtte. Ez az én esetemben egy eléggé komoly kihívás, mert ismeretlen számról érkező vagy azonosító nélkül bejövő hívásokra nem reagálok, ismeretlen feladótól érkező email-eket padig azonnal, - olvasás, kattintgatás nélkül - gyalulok. És itt a kör be is zárul! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!