Tényleg vannak olyanok, akik még komolyan azt gondolják, hogy MZP miniszterelnök lesz '22-ben, vagy ők csak trollkodnak?
Idéznék egy kommentet amit én is próbálok elmagyarázni, a videó alatt is olvashatjátok:
"Amúgy... ezek az emberek szerintem megpróbálták. Megpróbáltak komoly, hatalmas nagyságrendű dolgokat kezelni, és megmondani. Oszt' nem sikerült nekik, meg tényleg hát el is cseszték. És, lehet hogy elcsesztek ezt-azt. De akkor is, ez még nagyságrendekkel őszintébb, mint bármi, amit azóta hallok általában. Kivéve néhány személyt. Judit igügy minisztertől, Hollik propagandaírótól, Gulyás szarerdőbe szaladgáló hazudozótól, a Semjén/Szájer/Kaleta vonaltól, és végül Viktor elmebeteg apakomplexusos képzelgéseiből, na abból elég. Nagyon szomorú, hogy a politikai oldal mindkét "árka" ilyen (volt). Tegyünk érte, hogy változzon meg! Mi, magunk is, kezdjük el egy új rendszer építését a hétköznapokban! Mert különben, a képviselőink is "csak ilyenek" lesznek. El kell indulnunk a tudatosság útján.
"Változtassuk meg ezt a kva országot, mert ki fogja megváltoztatni?! Orbán Viktor fogja megváltoztatni a csapatával?"
Na és ezt éljük 12 éve. Az se vált be.
Valami más kell. Itt mi is kellünk. Hogy legalább a saját dolgainba szóljunk bele, és legalább legyen is lehetőség, hogy beleszólhassunk! Nekem személy szerint itt nem jó élni! És akarok is tenni érte, hogy jobb legyen! És nem CSAK nekem, de másoknak is, akik a környezetemben vannak! Akarok ezen változtatni! Tegye fel a kezét, aki még így gondolja! Vagy mondja el, hogy miért nem!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!