Tényleg vannak olyanok, akik még komolyan azt gondolják, hogy MZP miniszterelnök lesz '22-ben, vagy ők csak trollkodnak?
#7 Te fiatal egyetemista, mielőtt olyan nagyon nekiállnál megszavazni akármelyik jelöltet is ebből az ellenzéki összefogásból, jó lenne ha megnéznéd milyen is volt a fiataloknak amikor ezek a politikai erők voltak kormányon 2010 előtt! Mert azt fogod velük megkapni.
Magasabb jövedelemadó, majdnem sikerült bevezetniük az ingatlanadót. Privatizálni kezdték az egészségügyet hogy mindig mindenért fizetni kellejen. A munkanélküliség a fiatalok között sokkal magasabb volt a mostaninál míg a bérek meg sokkal alacsonyabbak. nem volt sem adómentesség 25 éves kor alatt, sem babaváró, csok se más. Ahogy már el is mondták hogy ezek ismét nem is lesznek majd. Ellenben volt minden egyetemistának kötelezően fizetendő tandíja.
Akarsz ezután egyetemistaként tandíjat fizetni?
#12 és #13 Betettem a linket, el kellett volna olvasnod. bevezették a minden egyetemistának kötelező tandíjat és nem csak akkor 2006-ban először, az 1994-1998 közötti kormányzásuk alatt már megtették egyszer, én akkor voltam egyetemista és fizetnem kellett.
Mindkét esetben az általános felháborodása az embereknek törölte el, de pontosan így harmadszorra is bevezetnék ha megint lehetőségük lenne rá. Pont ez a lényege annak hogy emlékezni kell a korábban már megtörténtekre és nem letagadni a tényeket, hogy ne követhessék el újra.
Az egészségügy sokkal rosszabb állapotban volt, veletek ellentétben én voltam akkoriban is kórházban, jártam vizsgálatról vizsgálatra, vártam az orvosokra, az ellátásra. Éppen úgy ahogyan átéltem azt a 2006-ot is amikor nem hogy világválság nem volt a közelben, de mindenhol hatalmas fejlődés ment - kivéve nálunk.
A fidesz megmutatta hogyan kezeli a válságot. Egyrészt a 2010-es kormányváltáskor azonnal lépett és megállította a devizahitelesek teljes kifosztását, másrészt most a járványidőszakban is megfelelően reagál egy olyan válságra amibe a németek is majdnem belerokkantak.
A valóságot figyeljétek már meg és ne a meséket!
Hogy a frászba vagy képes ekkora marhaságot leírni? "Gyurcsány Ferenc és bandája lopott, ami undorító dolog. DE belé legalább szorult annyi, hogy kimerte mondani az igazságot, és hogy ELÉG VOLT MÁR EBBŐL. Habár ezt csak belső körökben mondta és jogosan háborodott fel a nép, de szerinted ilyen mikor hangzana el Orbán Viktor szájából? "
Nem mondott egy szóval sem olyat gyurcsány, hogy elég volt a hazudozásból az emberek becsapásából, a trükkök százaiból. Olvasd már el amit mondott!Szimplán a tettestársait akarta rávenni arra hogy tovább támogassák ugyanabban a hazugságban és tovább csinálják amit addig, csak jobban. Neked nem az a gond, hogy gyurcsány és társai hazudtak, csaltak loptak, mert szerinted elég, hoyg ez kiderült és úgy folytatta tovább ugyanazt kormányon - hanem azzal van bajod, hogy Orbán nem mondott ilyet. Mit mondott volna ha nem tették? Nem hazudtak a költségvetés állapotáról az uniónak, nem titkolták el a választók elől az államháztartási adatokat, nincsenek trükkök százai amivel el lehet fedni hogy nem csináltak semmit kormányon amit fel lehetne mutatni, mert szinte végeláthatatlan hosszúságú az a lista main az Orbán kormányok alatt elvégzett munkák, fejlesztések, eredmények sorakoznak.
"Ja és még annyit tennék hozzá, hogy Márkinak SEMMI köze nincs GYURCSÁNY FERENCHEZ."
Értem. Szóval ha most Orbán helyett legközelebb Tarlós vezetésével indulna a fidesz-kdnp a választáson, aki soha nem volt a fidesz tagja, akkor te elhinnéd róla, hogy semmi köze Orbánhoz. Aha.
"Az a vicc, hogy az idősek mondogatják nekünk, hogy ezek a mai fiatalok.. Pedig miattuk tart ott ez az ország, ahol. Magyarországon ahhoz, hogy működjön a demokrácia, a szavazójogot életkorhoz (max 60 év pl.) vagy intelligencia-szinthez kellene kötni. "
Valóban, az idősek azok akik MÁR építették ezt az országot. TE mit tettél bele a közösbe? Mi az ami a te hozzájárulásodnak köszönhetően gyarapodott, fejlődött vagy épült meg? Mert ezek az idősek azok akiknek eddig köszönhetően neked megvolt eddig mindened - az idősek között vannak a te szüleid és nagyszüleid is. Még annyit sem vagy képes felfogni, hoyg gyurcsány választási csalást követett el a 2006-os választáson és az egész politikai közössége ennek a csalásnak következtében lehetett utána kormányon, de itt jössz a szavazójog megkötéséhez? A te intelligencia szinted a béka hátsója alatt van, mivel azt az egyszerű dolgot nem tudod kezelni, hoygha valaki egy pártszövetség képviselője, akkor azt fogja tenni amit a pártszövetség akar és nem azt amit ő egyedül velük szemben. Vagy hogy ha egy politikai csoportosulás már 2 alkalommal ugyanúgy viselkedett amikor hatalomra került, akkor harmadszorra is biztosan úgy viselkedne, ezért nem is kell megengedni nekik hogy megpróbálják.
Korlátoznád az idősebbek szavazati jogát, de azon fel lennél háborodva ha neked nem engednék meg hogy szavazz mielőtt még saját magadat kellett volna munkával eltartanod. Nincs tudásod és amit más konkrétan megmutat neked azt meg nem vagy hajlandó figyelembe venni, ez mégis mekkora intelligenciára utal?
Az a gond, hogy nektek is meg kellene tapasztalni a saját bőrötökön, milyen az amikor a balliberálisok kerülnek kormányra - csak ez nekünk is rossz lenne és a mi értelmes gyerekeinknek is, ezért nem fogjuk hagyni hogy megtörténjen, ha rajtunk múlik.
Azt amit Gyurcsány mondott, azt nem elolvasni kellene, hanem meghallgatni:
https://www.youtube.com/watch?v=7F4NmtG38Qc
Magyarországon bőven elég volt a kommunizmus, hogy a béka segge alá amortizálja ezt a népet. Menj el pl. Svédországba országba, és kezdj el beszélgetni nyugdíjasokkal, majd gyere vissza, és ismételd meg itt. Ez a példa tökéletesen takarja a valóségot. De számtalan mennyiségű interjú van a neten, még csak ki sem kell menni hozzá. :(
Ha tényleg képes vagy elhinni, hogy Márki Gyurcsány, embere, akkor sajnállak. Az index 2008-as cikkére visszatérve pedig: Igen, lehet azt mondani, hogy szar volt az az időszak. Csak az a baj, hogy a jelenlegi kormány is ugyan olyan undorító, mint az a korszak volt, sőt.Ha pedig Márki nyer, akkor remélhetőleg el fogja számoltatni ezt az egész korrupt, poszt-kommunista bandát, akik 30 éven kersztül eddig csak a lopásból álltak ki. Egy alapos tisztogatás kellene még, meg úgy 25 év, még, hogy kihaljon az összes komcsi, mert hát ugyebár az milyen jó volt, 56-os események után a komcsik jópofiztak a Magyarorknak, nehogy legyen még egy 56. Rákosi kellett volna a 80-as években. Akkor nem tartanánk ott, hogy van olyan nyugdíjas aki szerint a Kádár korszak jobb volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!