MZP személyesen verte volna szét azt a nőt, akit megfenyegetett, vagy valaki által? Abban az ügyben, amiben el is ítélték szeptemberben.
Figyelt kérdés
Az ügyben június 15-én tartottak tárgyalást, ahol Szenti Tibor tanúként felidézte a történeteket. Kifejtette, Márki-Zay egy 2019-es szerkesztői megbeszélést követően mondta neki, álljon át a hozzájuk, a baloldalra, majd amikor ő ezt visszautasította, a polgármester azt vetette oda: „Tibor, neked van egy lányod, nehogy valami baja essen.”
2021. okt. 12. 18:52
A kérdező szavazást indított:
Személyesen intézte volna el
Ráküldött volna valakit
... így már érthető, miért fáj neki, hogy esetlegesen egy nő győzi le
13 szavazat
2/15 A kérdező kommentje:
Igen, a bíróság is hazudik, nem? :)
2021. okt. 12. 18:54
3/15 anonim válasza:
Don MZP majd elszámoltatja a fickót is meg a lányát is. A lány terhes lesz, a fickó meg megy a böribe.
4/15 anonim válasza:
Remélem Dobrev Klára ezek után nem marad vele kettesben sehol
5/15 anonim válasza:
Egyedül nem bírna el egy lánnyal. Szerintem verőembereket fizetett volna.
6/15 anonim válasza:
Majd Klárika elszámoltatja ezt a pernahajdert.
9/15 anonim válasza:
Ez egy jogerős ítélet, nem az a lényeg, hogy honnan van linkelve
Ráadásul sok oldalon felbukkant az elmúlt 1-2 órában
10/15 anonim válasza:
igen, nem ez a lényeg, de ezt találtam ezért ezt linkeltem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!