Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ellenzék nyer, a fidesze...

Ha az ellenzék nyer, a fideszesek elhagyják az országot?

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 16:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem is tudom. Azok az ellenzékiek akik 2010 óta sivalkodnak, hogy elhagyják az országot, mert itt véres diktatúra van, azok még a mai napig itthon verik a lompost. Vagy mennének, csak ilyen marharépák a Nyugatnak sem kellenek? Mert ugye tanulatlanok és munkanélküli a többségük.
2021. okt. 12. 17:25
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Tipikus lenéző balos duma, hogy azért vesztesek, mert ők túl jók egy ilyen néphez. :D Közben meg csak O1G-zni tudnak, meg Mészárosozni. És ezek tartják magukat különbnek a Gyurcsányozó, Sorosozó jobboldaltól. Tökéletesen megérdemli egymást a két banda.
2021. okt. 12. 17:30
 13/15 anonim ***** válasza:
37%

12

Kifelejtetted, hogy éppencsak megbirkóznak a 444 és a hvg kb 12 soros, nagy képekkel teletűzdelt cikkeivel :)

2021. okt. 12. 17:34
 14/15 anonim ***** válasza:
80%
Ha hatalomba kerülnek és elkezdik emelni az adókat, onnantól majd fizetem a havi 8000 Ft egészségügyi hozzájárulást, semmi többet, majd szaporítom a papíron munkanélküliek sorát és növelem a fekete gazdaságot.
2021. okt. 12. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel valószínűleg újra az egekbe emelik a kisvállalkozásokat terhelő adókat, és a zuhanó életszínvonal miatt fizetőképes kereslet se lesz sokunk munkájára, esélyes, hogy újra szüneteltetnem kell majd pár évre a vállalkozásomat, mint 2006 után. Akkor se mentem el, most se mennék.
2021. okt. 12. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!