Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP a Fidesz embere?

MZP a Fidesz embere?

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 15:49
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
31 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Ki találta ezt ki?
2021. okt. 12. 15:50
 2/21 anonim ***** válasza:
42%
Én is erre gondoltam, hogy magától nem lehet ekkora balfácán.
2021. okt. 12. 15:51
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Csak a lejáratói szerint.
2021. okt. 12. 15:51
 4/21 anonim ***** válasza:
78%

#1 Nem tudom, de én már hallottam olyat is, hogy fideszesek emiatt leszavaztak rá, szóval én aztán nem bánom :D

De a DK szavazók szerint MZP a fidesz embere, a fidesz szerint meg gyurcsány embere, szóval valahol középen áll. Én pont emiatt szavazok rá, látszik hogy mindegyik oldal fél tőle rendesen, mert ő végre rendet vághatna ebben a szarkupacban

2021. okt. 12. 15:52
 5/21 anonim ***** válasza:
29%
Olyan szerencsétlen, hogy még a fidesznek sem kellett. Saját bevallása szerint is Orbán-rajongó volt, vérfideszes, csak nem vették be a szűkebb köreikbe, így az ellenzéki térfélen próbálkozott, hátha. De az ellenzékiek többségének sem fog kelleni, mert pont a fideszes retorikának akarunk véget vetni, aminek Márki-Zay is tol. Fideszes vonásokkal, beidegződésekkel megvert ember, pont ezt a stílust akarjuk leváltani.
2021. okt. 12. 16:00
 6/21 anonim ***** válasza:
39%

Sajat bevallasa szerint egy eros kereszteny, jobboldali, "csalodott" fideszes szavazo es mar a kezdetek ota nem ert egyet az ellenzek nezeteivel.

Milyen erdekes, hogy eddig az osszefogas szepen alakult, Orban vs Ellenzek volt.

Most, hogy MZP megorult, b*zizgat jobbra balra meg hazaarulo mindenki, felrugta az osszefogast es szignifikansan megosztja a szavazokat, azaz ma mar nem ellenzek vs fidesz van, hanem ellenzek - mzp - fidesz.

Milyen erdekes, volt fideszes szavazo, jobboldali, gyurcsanyozgat, es a fidesz javara cselekszik azzal, hogy felrugja az osszefogast, megosztja a szavazokat.

2021. okt. 12. 16:03
 7/21 anonim ***** válasza:
4# :))))
2021. okt. 12. 16:06
 8/21 anonim ***** válasza:
61%

#6. MZP maga az ellenzék!

A rendszer ellenzéke!

Az elmúlt 20 év “zórbánvagygyúcsán” ellenzéke!

A DK pedig a Fidesz háztáji ellenzéke, nem igazi ellenzék!

2021. okt. 12. 16:06
 9/21 anonim ***** válasza:
46%

8

Nem tudom az "Az elmúlt 20 év “zórbánvagygyúcsán” ellenzéke!" kijelentesed elott leesett-e, hogy MZP erosen jobboldali, volt fideszes szavazo aki nem ert egyet az ellenzek nezeteivel.

Tehat o nem az altalad nevezett "zórbánvagygyúcsán" "ellenzeke", hanem jobb oldali fideszhez hasonlo radikalis nezetu politikai szemely.

O nem valami extra, vagy kulonbozo, o a fidesz iranyaba huz erosen es az elmult hetekben ezt fel is vallalta nyiltan, ahogy a multban is.

Nem tudom akik ellenzekinek hivjak magukat, azok mit gondolnak ilyenkor, hogy Marki Zay aztan az uj baloldal meg az igazi ellenzek.

Mar az elejen nem volt ellenzeki, most meg plane nem. Nemtom ez hogy szivargott be az agyba.

Az ellenzek a dobrev, fekete gyor (volt), Jakab peter, hadhazy akos meg ezek.

MZP meg a jobboldali halmazba tartozik, amiben a fidesz is benne van.

2021. okt. 12. 16:13
 10/21 anonim ***** válasza:
67%

#9.

Te komolyan azt hozod fel MZP-nek, hogy 2010-ben a Fideszre szavazott, amikor még a VALÓS 2/3 is összejött nekik?

2021. okt. 12. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!