A Fidesz hogyan tudná összekapcsolni MZP-t Gyurcsánnyal, ha győzne MZP, amikor maga Hollik mondta hogy nem ő lesz a miniszterelnök jelölt mert nem Gyurcsány embere?
A Gyurcsány-show a DKnak kedvez??? :D Az emberek nem Gyurcsányt és a pártját akarják visszahozni. Igazi változásra van szükség. Nem olyat kell választanunk, aki a Fidesz ellen van, hanem olyat, aki az ország mellett. A ,,mindegy ki lesz, csak ne ez legyen" gondolkodásnak köszönheti a Fidesz a 2010 óta tartó uralmát.
Szerintem nem csak én vagyok úgy, hogy MZP nélkül az egész ellenzéki összefogást csupán egy rossz viccnek tartanám... Ő az egyetlen, aki igazi változást hozhatna. Az más kérdés, hogy esetleges kormányváltás esetén megtudna-e maradni, vagy bedarálnák a piszkos játszmát játszó, hataloméhes szörnyetegek, de ő az egyetlen reményünk.
6 Sokan ennek éppen az ellenkezőjét gondolják. Igen, a DK tudja magát a Gyurcsány show miatt úgy eladni, hogy ebből is látszik, hogy ők Orbán legnagyobb ellenfelei. Dobrev még a saját pártjánál is jobban szerepelt, még a DK-s jelöltekre leadott szavazati aránynál is többet kapott.
Sokan nem Gyurcsányékat akarják vissza. De sokan jobbnak tartják, mint Márki-Zay-t, aki jobboldali. Jobboldalira semmi szín alatt nem szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!