Örülnétek, ha Márki-Zay Péter lenne jövőre a miniszterelnök?
Orulnek neki, nekem o a legszimpatikusabb.
Attoltol, hogy MZP jobboldali, nem fogja ra eroszakolni az országra, programjaba benne van a meleghazassag engedelyezese.
Ha Dobrev nyer akkor is az ellenzekre szavazok.
Nekem sokáig szimpatikus volt. Az első elbizonytalanodásom az volt mikor Jakab Péter mondta, hogy 2020 decemberben tárgyaltak volna megállapodásról az előválasztásra, de Márki-Zay kész tényekkel és elvárásokkal ment oda. Magyarán, ő akarta megszabni az együttműködés feltételeit - úgy, hogy ő volt vendégségben.
Másik dolog, most ez a taktika Karácsony Gergellyel, ki kinek a javára lépjen vissza Dobrev Klára ellenében. Ez persze megintcsak normális dolog a politikában, de én azt hittem, itt mindenki együtt van, aki ellenzéki, nem furakodunk egymás ellen.
A kérdésedre válaszolva, mivel arrogánsnak tartom ezek miatt őt, és ellentmondást nem tűrőnek, félek, hogy ha jobb országot is vezetne miniszterelnökként, az elvakultságától ugyanolyan zsákutcába vezetne bennünket, mint Orbán Viktor, csak mert ő nem képes elfogadni mások érveit.
En már azon gondolkodom, egyáltalán leszavazzak-e bárkire a második fordulóban. Klára áll ki egyedül az elvei mellett, és ha valaki, na ő tuti elszámoltatja ezt a bagázst.
Nincs jó kedvem az elmúlt napokban a történések miatt, megmondom őszintén neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!