Örülnétek, ha Márki-Zay Péter lenne jövőre a miniszterelnök?
Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 19:17
11/19 anonim válasza:
Az helyzet, hogy Márki Zayt az itt őt istenítők 95 százaléka ISZONYATOSAN nem is ismeri!!! Gyakorlatilag semmit nem tudnak róla...
Egy öntelt, egoista ember! Totálisan kompromisszumképtelen és fafejű. Csak azért mondom, mert konkrétan ismerem.
Ráadásul az ellenzéki szavazók be vannak sz@rva attól a Dobrevtől, akit ők maguk szavaztak meg!! Az eszem megáll, mekkora katyvasz van az ellenzéki fejekben!!
12/19 anonim válasza:
Utolsó, nem öntelt, hanem magabiztos és ért a dolgához.
Itt te nem ismered, ő az egyetlen jelölt, aki logikusan és összefüggően tudja elmondani a programjait.
Hódmezővásárhelyen rengeteget bizonyított.
13/19 anonim válasza:
10: Amúgy miért nem? Itt az ország sorsáról van szó. Attól, hogy egy begyöpösödött Fidesz fan vagy, tessék megadni másoknak a lehetőséget hogy egy jobb országban élhessünk?
14/19 Sindelar válasza:
12 Olyannyira nem, hogy amikor a progresszív adóról volt szó, úgy próbált ellene ágálni, hogy arra a Bojár Gáborra hivatkozott, aki a progresszív adózás mellett foglal állást. :D
15/19 anonim válasza:
Igen. És sok fideszes ismerősömet már meggyőztem, hogyha MZP lesz a közös jelölt, leszavaznak rá
16/19 anonim válasza:
15# PERSZE, én meg zsidó néger vagyok, nem??🤣🤣
17/19 anonim válasza:
#16 Azt nem tudom te mi vagy. De tudom, hogy nehéz elhinni, vannak értelmes, nem elvakult fideszesek;)
18/19 anonim válasza:
17# persze...én meg csináltam Gyurcsány fanokból Fidesz szavazót, Mi hazánkosból Jobbikost, Kétfarkúból meg Háromfarkút, csak úgy meggyőzéssel 🤣🤣🤣
19/19 anonim válasza:
Én senkiből nem csináltam Gyurcsány fant. Márki Zay Péter egy keresztény-konzervatív hétgyermekes apa. Egy keresztény-konzervatív ember miért ne szavazhatna rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!