Ez nem volt gázos tegnap?
2021. okt. 12. 11:08
A kérdező szavazást indított:
Hajrá Dobrev
Hajrá Márki
Nem szavazok az előválasztáson
22 szavazat
1/14 anonim válasza:
Ez a hét még ilyen, aztán qss van, mindenki egyért, egy mindenkiért
2/14 anonim válasza:
Hát a hazaárulózás mellett simán elfér.
3/14 anonim válasza:
Bekiabálni mindenhova proli, bunkó dolog, legyen az színháztól, a kampányrendezvényig.. A hazaárulózás tényleg nem volt szerencsés, de legalább bocsánatot kért érte, ami becsülendő a magyar politikában. Ha az emlékeim nem csalnak a Fidesz, Fideszes politikusok semmiért sem kérnek bocsánatot soha...
5/14 anonim válasza:
Markitól ugyan mit várunk??
A tipikus esete annak, ha egy egoista, nagyképű embert ismeretlenül hirtelen sztárolni kezdenek....
6/14 anonim válasza:
#5: pont olyan lesz mint Orbán. ☹️
7/14 A kérdező kommentje:
Itt nem a bekiabálsról van szó! Márki mit szól neki vissza, és mit integet neki? Netán PMként is így fog beszélni a népével, mert akkor csak az lesz higy #csaklefelé 😅
2021. okt. 12. 11:38
8/14 anonim válasza:
Azt kifogasolod mzp hogy reagalta le. Ez megint egy kiragadott tipikus fideszes megvagas. Azt nem kifogasolod, hogy a fidesz kommunikacios igazgatojanak egyetlen kibebaszott erve a gyurcsany? Bar a tegnapi se ugy hangzott el, de a fideszesek tenyleg hazaarulok, onos erdekeknek arusitjak ki az orszag javait, aki ehhez asszisztal a sajat ostobasaga reven a legnagyobb hazaarulast koveti el, szoval ne problemazz.
10/14 A kérdező kommentje:
Már ki haverotok jobban Gyurcsányozik mint most a Fidesz!
Reggel éjjel meg este azt harsogja, hogy csak én én én vagyok képes győzni. …. Vicc amit a haverotok csinál.
Már a DK se bírja: [link]
2021. okt. 12. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!