Mit szólnátok, ha bevezetnék újra a kötelező maszkhordást és a védettségi igazolványt?
Milyen vilagjarvany közepén vagyunk? Semmiféle korlátozás nincs és egy db beteg ismerősöm nincsen most. Az ismerőseim közül aki volt covidos is nátha szerű tünetekkel átvészelte, vagy észre sem vette, hogy beteg volt.
Ha valódi vilagjarvany lett volna az elmúlt 1,5 évben akkor tömegével haltak volna az emberek és minden családnak lenne halottja. Akkor nem kellene zsarolni az embereket, hogy vegyék fel az oltást meg hordjanak maszkot, hanem maguktól tennék ezeket.
Kb senki nem fél már a vírustól, mert nem olyan veszélyes, mint az elején be lett harangozva.
Ettől függetlenül én is oltottam, mert úgy éreztem, hogy sosem lesz vége az esztelen lezarasoknak, ha nem vesszük fel sokan. De maszkot nem vagyok hajlandó hordani ezen felül.
Külföldön hordom, ha kötelező, itthon nem fogom, amíg nem lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!