Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tavalyi maszk-kudarc után,...

A tavalyi maszk-kudarc után, szerintetek lesz még újra kötelező maszkhordás ha berobban a dejta?

Figyelt kérdés

A dejta. Jön a dejta.

Na viccet félretéve, óriási kudarcot vallott a maszkhordás elmélete. Illetve az elmélet nem, mert elméletileg is 98-99% a vírusoknak áthatol rajta, de gyakorlatilag is megmutatkozott. Tehát ott voltunk a 2. hullám lecsengő ágán, amikor már mindenhol kötelező volt a maszkhordás, és anélkül robbant be a 3. hullám, hogy a 2. lement volna. Nevetséges. A maszk nem védett semmitől.

Most, hogy meg nem kell hordani sehol a maszkot, a dejta már május óta jelen van Magyarországon, mégsem fertőzött meg senkit mert rendes volt. Megvárta amíg Lölőnek és a NER lovagoknak lemegy a balatoni szezonjuk.

Szerintetek lesz érdeklődés arra, hogy újra felvegyük a maszkot a nagy büdös semmiért?

2021. aug. 27. 20:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
nem
2021. aug. 27. 20:40
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Ha van még raktáron a haveroknak, akkor kötelező lesz.
2021. aug. 27. 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:
65%

Nyugtass meg, hogy trollkodsz, mert ennyi hülyeséget nem írhatsz komolyan!

A maszk a páracseppeken utazva inkább 90-98%-ban nem tud áthatolni a maszkon. És ez nem csak elmélet.

A maszk azért nem védett, mert a hozzád hasonló majdnem-agysebészek a 2. hullámban még a kórházakban is csak 50%-ban hordták. (Amikor az álladon van, vagy az orrod alatt, az nem véd senkit.)

2021. aug. 27. 21:39
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

vakcina gyár épül mo n, tehát csúcsra lesz járatva még párszor a lezárósdi.

főleg, hogy jön az előválasztás...akkor jön egy lezárás, és e miatt majd tolja a fidesz, hogy nem a kijárási tilalom miatt nem mentek el az emberek szavazni, hanem az érdektelenség miatt.

ezek alapvető feldobható lasztik, amiket a fidesz mindet le fogja csapni.

am az igazán embertelen szerintem az egészben, hogy a fidesz nem vonja le a következtetést a 2. és 3. hullámból, hogy az a rengeteg ember megmenthető lett volna, ha van elég orvos és nővér.

és nem azért tepernek, hogy mentsék a magyarokat és mindenkit nővérré képezzenek jó nagy fizuval bevonzani az embereket a melóra, hanem még vegzálják is őket, hogy a többi hullámra még kevesebben legyenek.

a magyar emberek nyílt ellensége a fidesz.

2021. aug. 27. 21:53
 5/14 anonim ***** válasza:
27%
Jo sok butasagot osszehordtal, kar is regalni ra.
2021. aug. 27. 21:58
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Nézd, én se kezet nem szoktam mosni, se maszkot nem szoktam hordani, mégsem kaptam semmit a két év alatt. Ha valóban lenne valamilyen járvány, ez nem így történt volna. Fölösleges azon gondolkodni, hogy a maszk véd-e valamitől, mert anélkül sincs esélyed semmit elkapni. Még influenza sincs már évek óta.
2021. aug. 27. 21:59
 7/14 anonim ***** válasza:
59%
6-os ezt mond a keresztapamnak, szomszedomnak, es kollegamnak.. vagyis nekik mar nem tudod.
2021. aug. 27. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:
6%
Leirtam nem? Tanuljanak meg olvasni.
2021. aug. 27. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:
28%

#4!

Az imádott ballib ellenzéked nem vonta le a következtetést, hogy ősszel indul be az újabb hullám.

2021. aug. 27. 22:07
 10/14 anonim ***** válasza:
84%
Ősszel majd a szopóálarc lesz kötelező.
2021. aug. 28. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!