A tavalyi maszk-kudarc után, szerintetek lesz még újra kötelező maszkhordás ha berobban a dejta?
A dejta. Jön a dejta.
Na viccet félretéve, óriási kudarcot vallott a maszkhordás elmélete. Illetve az elmélet nem, mert elméletileg is 98-99% a vírusoknak áthatol rajta, de gyakorlatilag is megmutatkozott. Tehát ott voltunk a 2. hullám lecsengő ágán, amikor már mindenhol kötelező volt a maszkhordás, és anélkül robbant be a 3. hullám, hogy a 2. lement volna. Nevetséges. A maszk nem védett semmitől.
Most, hogy meg nem kell hordani sehol a maszkot, a dejta már május óta jelen van Magyarországon, mégsem fertőzött meg senkit mert rendes volt. Megvárta amíg Lölőnek és a NER lovagoknak lemegy a balatoni szezonjuk.
Szerintetek lesz érdeklődés arra, hogy újra felvegyük a maszkot a nagy büdös semmiért?
Szerintem csak olyan esetben lesz kötelező zárt terekben, ha már nagyon gázak a számok és telítődnek a kórházak addig nem.
A kormánynak ez nagyon jó kampány, hogy elmondhatják a szabadabbnak gondolt nyugati országokban ilyen szempontbol sokkal inkább szigor van mint nálunk. Személyes véleményem szerint igazuk is van ebben. Mondom ezt úgy, hogy átestem a covidon és be is oltattam magam néhány hónappal utána. Aki fél a vírustól az oltassa be magát, aki meg nem azt hagyják békén és tartsák tiszteletben a döntésüket.
Erre szoktak azzal jönni, hogy majd velük lesznek tele a kórházak meg, hogy ne lássák el őket. Ennyi erővel az elhízottakat meg a dohányosokat se lássák el, sőt azokat sem, akik valamilyen extrém sportolás közben szenvednek balesetet.
Senkit ne érjen semmilyen hátrány azért, mert nem akarja beoltatni magát egy ilyen rövid idő alatt engedélyezett vakcinával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!