Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó jel MZPnek, hogy meglepően...

Jó jel MZPnek, hogy meglepően nagyon magas a részvétel az előválasztáson?

Figyelt kérdés

Tegnap is elég magas rekord volt a részvétel

[link]

2021. okt. 12. 10:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Először a DK-sok szavaznak le ezért magas a részvétel. Ha ez kitart az utolsó napokban is akkor lehet. MZP azért mond most ilyen radikálisokat hogy a Jobbikosokat elvigye szavazni. Egy DK-s úgysem fog átszavazni Péterre.
2021. okt. 12. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

18-ban is azt mondták, hogy a magas részvétel az ellenzéknek kedvez, aztán láttuk.

Az ilyen részvételi becslésekben én már nem hiszek :D

2021. okt. 12. 10:29
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Minél magasabb a részvétel annál tisztább képet kaphatunk róla hogy mit akar a többség.

Ha MZP lesz a befutó akkor a választók inkább egy jobboldali polgári magyaroszágot akarnak de az orbán féle korrupció nélkül.

Ha Dobrev a befutó akkor egy baloldali liberális felfogás a szimpatikus.

Kérdés, hogy mit szólnak a pártok ha a magyarok többségének a polgári magyaroszág korrupció nélkül a szimpatikusabb megoldás.

Hogyan fog így a DK lopni és a melegek érdekében lobbizni.

2021. okt. 12. 10:34
 4/12 anonim ***** válasza:
én ebből túl sok információt nem tudok leszűrni.
2021. okt. 12. 10:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül.

A DK egy ugyanolyan vezérelvű párt, mint a fidesz, vagyis ha a főni mondja hogy menni kell, akkor menni kell.

MZP-nek ezzel szemben úgy kell összelegózni a szavazókat. Ha sikerül, az már önmagában komoly teljesítmény lesz. Pláne, hogy a politikai dinoszauruszok nagyon nem tűnnek érdekeltnek a győzelmében, mert nekik pont jó a langyosban dagonyázni. Azt ismerik, de egy egy agilis, akciózó vezetést nem. Ezért félnek tőle.

2021. okt. 12. 10:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Azert ez meg nem olyan magas, bar szar ido is volt, sokan nem akarnak esoben acsorogni. Napi 100 ezer lenne eleg magas, raadasul most rovidebb ideig is tart a masodik fordulo.
2021. okt. 12. 10:41
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

Egyetlen politikai pártnak sem érdeke, hogy a pártfüggetlen MZP beleszarjon a langyosvízbe és utána felkavarja.

A fickó kényelmetlen a fidesznek, a DK-nak, az MSZP-nek.

22-ben a DK fogja félreállítani bármit is tesz.

2021. okt. 12. 10:43
 8/12 anonim ***** válasza:
10%

Csak ne Márki legyen a Orbán helyet, ha ez a 2 választási lehetőség lesz, akkor marad az MKKP...

Márki és Orbán ugyan olyan, nem hiszem hogy új Orbánra van szükségünk.

2021. okt. 12. 10:57
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Én meggyőztem a három, 20-40 közötti tesómat, hogy szavazzanak Márki-Zay Péterre. Az első fordulóban nem vettek részt, és 2018-ban ők Fidesz szavazók voltak...

Lehet hogy a végén meg fog mindenki lepődni azon, hogy ki nyer, és milyen arányban. Remélem igazam lesz..

2021. okt. 12. 11:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9-es és hogyan győzted meg? Jól értem ők kiábrándult fideszesek? Mert ez érdekes lehet. :)
2021. okt. 12. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!