Milyen részvételi arányt vársz az előválasztáson?
tegnap hosszú sorok álltak
mindenkinek tisztelet! (kivéve fideszes manipulátorok)
#3 Igen, végülis csak egyikük adót akar emelni, a másik átalakítaná az adórendszert, a harmadik meg kijelentette, hogy adóemelésről szó sem lehet.
Az egyikük mindenkit börtönbe akar zárni, a másik adóztatni akarja a gazdag fideszeseket, a harmadik bírósági tárgyalás után akarja elkobozni a vagyont.
Az egyik összevonná az állami és magánegészségügyet, a másik kijelentette hogy fontosnak tartja ezt a két ágat minél jobban elkülöníteni egymástól.
De jah, egyet fúj mindegyik, végülis ezért vannak külön pártokban és ezért kell most választani közülük... :D
Bírósági tárgyalás után elkobozni a vagyont, szerintem az ítéletet a bíróságnak kell meghoznia.
Elég furcsa dolgokat akarnak ezek.😁
Lehet hogy van egy közös program, de nem mindegyik jelölt hiteles. Számomra a leghitelesebb Márki Zay Péter, ő már bizonyított!!
Egyébként itt vidéken azt vettem észre inkább a nyugdíjasok jöttek ez nem tudom hogy jót vagy rosszat jelent e. Remélem csak azért nincsenek fiatalok, mert Pesten vannak egyetemen.
Szerintem elsősorban azok fognak eljönni, akiknek ez egy nagyon fontos esemény és bármi áron leváltanká a Fideszt, ez nagyjából a szavazók 20%-a lehet
9# Márki (hallatszik) a Zay az ellenzéki Összefogásból.
Ugyan, mit bizonyított?? Milyen nagy csodát vitt véghez? Hogy egy vagyont keresett külföldön, haverok által kapott melóból...
Amúgy meg már most kilóg az egoista, önfényező ember az öltönyből!
Ha nyerne, de nem fog, akkor két dolog lehetséges, vagy Gyurcsányista lesz, vagy Fletoék kicsinálják.
Tudod, aki korpa közé keveredik,azt könnyen megeszik a disznók!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!