Most már, hogy Karácsony nem indul miniszterelnöknek, miért nem vezet be szigorításokat a BKV-n?
Figyelt kérdés
Úgy mint FFP2 maszk, védettségi igazolvány, járatsűrítés, fertőtlenítés.
Ha már a kormányzat nem akarja, az önkormányzatoknak lehetne több esze. Csak a hétvégén már több, mint 2000-en lettek covidosak, azok közül, akiket teszteltek.
2021. okt. 12. 08:42
1/9 anonim válasza:
Ha bevezetnék, akkor az lenne a bajod.
2/9 anonim válasza:
Felesleges. Sokan vannak beoltva. Aki nincs, az meg így járt.
El kell engedni, soha nem lesz vége, és nem lehet örökké rettegni.
3/9 A kérdező kommentje:
1: dehogy lenne. Legalább Budapesten fékezné a járványt. Most itthon fekszem taknyosan, mert valaki nem akart maszkot húzni.
2021. okt. 12. 08:49
4/9 anonim válasza:
Karácsony most már a fővárossal is tud foglalkozni...ja, nem!!
5/9 qkker1 válasza:
Maradj otthon, ha ennyire pánikolsz!
6/9 anonim válasza:
Járjál nyugodtan maszkban és megvéded saját magadat.
7/9 anonim válasza:
Elunta már a bohózatot. Úgyis egy színjáték az egész. A maszk semmitől sem véd meg Faucci emalijeiből tudjuk
8/9 A kérdező kommentje:
6: a maszk akkor véd, ha a fertőzött is viseli. Ha nem, én még elkaphatom. Mint írtam, el is kaptam, ki tudja melyik vírust.
2021. okt. 12. 09:56
9/9 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy túl sokat vársz egy olyan embertől, aki még a saját nevét sem képes normálisan leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!