Cameron lemondott, Boris Johnson nem indul a miniszterelnökségért, Nigel Farage lemond a pártelnökségről. Én érzem csak ezt gerinctelenségnek a részükről?
Hát na, nem így tervezték az egészet. :D
Nem hitték, hogy annyi hülye él az országban, hogy tényleg kiléptetik az EU-ból. :D
Ha tudnád, hogy mit gondolnak most az angolok.....
Szerintem ez az évszázad szopatása volt, amit műveltek, de nevezhetnénk trollkodásnak is.
Egy Repülő Cirkuszban elmenne, de a valóságban necces.
Szerintem az volt a tervük, hogy kis arányban elveszítik a választást. Felhergelik az embereket egy kicsit a vereséggel (hazaárulóznak, bankoznak pár sort), és a következő választásokat megnyerik. Új referendumot nem írnak ki, mert "az emberek már döntöttek", most "az EU keretein belül kell próbálkoznunk". Stb. Ha valahogy meg lehetne tudni, bármiben lefogadnám, hogy nagy vonalakban ez volt a tervük. Politikai tőke kovácsolása a referendumból, hogy a következő választáson kiaknázhassák a dolgot. Se Farage se Boris nem gondolta, hogy nyerni fognak. Nem is akartak nyerni. Ez a győzelem tönkretette őket, most próbálnak visszalépni a háttérbe és menteni a menthetőt.
Tanulság: ne tervezz idiótákkal. Mert idióták.
Hát ezt jól benézték ott a szigeteken...
Egyszerre pókereztek és huszonegyeztek...
Blöfföltek és 19-re lapot húztak.
Lehet, hogy valójában senkinek nem jó a BREXIT, de jó látni, amikor ennek a nagyképű társaságnak az arca csattan a kövezeten...
Persze Brüsszel is megérdemli azt ami ebből kijön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!