Miért hozzák mindig példának a melegházasság kérde kapcsán Görögországot meg Rókát, mikor egyik helyen sem volt elfogadottabb a melegség mint ma itthon?
Nem volt melegházásság, se transzneműek se 3-ik wc.
Szóval akkor miért is ez a két hely a példa?
"Mondom mindegy mert nem te döntesz róla hanem a többség. Az pedig én vagyok. Sorry"
A legboldogabb orszagok kozul majdnem mindegyik legalizalta a meleg hazzasagot.
Fogalmazást tanulhatnál... Legalább is gondolom arra céloztál, hogy a "többség" tagja vagy, tehát heteró és nem arra, hogy egy személyben te magad vagy a többség.
De attól mert a heterók arányban többen vannak attól még nem lesznek emberjogi alapon felsőbb rendűek és több jogot érdemlőek. :)
Nem tudom honnan veszed hogy 50% támogatná, van erre forrásod? (444-telex nem számít.)
Az elhanyagolható nem én vagyok, hanem te. Ha a többséghez tartoznál, az lenne, amit te akarsz. Mégis az van amit én. Felsőbbrendű nem vagyok, hanem csak az, aki a szabályokat írja. A tények kemény dolgok, lehet velük vitatkozni, de attól még tények maradnak, sajnálom.
Mégis ki vagy te? :'D
Csak mert kétlem, hogy te hozod a szabályokat (ahhoz több sütnivaló kéne).
Attól mert valaki egy többség tagja még nem lesz az akarata törvényszerű tény.
A személyes elgondolásaid, hogy te többségiként szabályokat hozol és a te akaratod a döntő az nem tény. Csak téveszme.
Az nem a te akarod érvényesülése, hogy pont egybevág a kormányunk cselekedete azzal amit te akarsz. :)
S neked is jogodban áll elfogadni, hogy nem te vagy a világmindenség és elfogadod, hogy vannak más embereknek is jogaik. Azon jogokon túl amiket úgy szeretsz emlegetni (elfogadás, távozás).
Szerencsénkre egy bölcs ember hozza a törvényeinket (Viktor) és nem te. :D
És ezt transz ként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!