Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hozzák mindig példának...

Miért hozzák mindig példának a melegházasság kérde kapcsán Görögországot meg Rókát, mikor egyik helyen sem volt elfogadottabb a melegség mint ma itthon?

Figyelt kérdés

Nem volt melegházásság, se transzneműek se 3-ik wc.

Szóval akkor miért is ez a két hely a példa?

2021. okt. 11. 21:36
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
77%
28-as, mit vagy te többség? Miben? Hol? Mikor? Te is egy vagy a közel 10 millió emberből, akik ebben az országban élnek. Te nem többség vagy, hanem egy bizonyos szempontból elhanyagolható tényező. Nem csak te, én is. De ne legyen akkora pofád, hogy azt állítsd, hogy te vagy a többség. Nem vagy többség és soha nem is leszel. Még csak a véleményed sem. Bár Magyarországon valóban kisebb a melegházasság támogatottsága, mint 50% (olyan 30% köré teszik), de a többség szerint kevés jogunk van, a többség szerint azonos jogok járnának nekünk, a többség szerint nem vagyunk betegek, a többség szerint a homofóbia nem elfogadható, a többség nem hívő és még sorolhatnám.
2021. okt. 16. 22:54
 32/52 anonim ***** válasza:
59%

"Mondom mindegy mert nem te döntesz róla hanem a többség. Az pedig én vagyok. Sorry"

A legboldogabb orszagok kozul majdnem mindegyik legalizalta a meleg hazzasagot.

2021. okt. 16. 22:58
 33/52 anonim ***** válasza:
78%

Fogalmazást tanulhatnál... Legalább is gondolom arra céloztál, hogy a "többség" tagja vagy, tehát heteró és nem arra, hogy egy személyben te magad vagy a többség.

De attól mert a heterók arányban többen vannak attól még nem lesznek emberjogi alapon felsőbb rendűek és több jogot érdemlőek. :)

2021. okt. 16. 23:03
 34/52 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan veszed hogy 50% támogatná, van erre forrásod? (444-telex nem számít.)

Az elhanyagolható nem én vagyok, hanem te. Ha a többséghez tartoznál, az lenne, amit te akarsz. Mégis az van amit én. Felsőbbrendű nem vagyok, hanem csak az, aki a szabályokat írja. A tények kemény dolgok, lehet velük vitatkozni, de attól még tények maradnak, sajnálom.

2021. okt. 17. 00:07
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

Mégis ki vagy te? :'D

Csak mert kétlem, hogy te hozod a szabályokat (ahhoz több sütnivaló kéne).

Attól mert valaki egy többség tagja még nem lesz az akarata törvényszerű tény.

A személyes elgondolásaid, hogy te többségiként szabályokat hozol és a te akaratod a döntő az nem tény. Csak téveszme.

2021. okt. 17. 00:15
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
34. Én is a többség tagja vagyok. Pont nem érdekel, hogy a melegek házasodnak, vagy sem. Az ő magánügyük.
2021. okt. 17. 00:27
 37/52 A kérdező kommentje:
Nem én hozom a törvényt, mégis az én akaratom érvényesül és van érvényben jelenleg is: nincs melegházasság. Annak a többségnek a tagja vagyok, amelyik ezt így gondolja. Mit nem értesz? Neked ahhoz van jogod, hogy ezt elfogadd, vagy szabadon távozhathatsz. Mondjuk Svédországba.
2021. okt. 17. 00:28
 38/52 anonim ***** válasza:
71%
37. Magyarországon nem a többség hozza a törvényeket, hanem a legnagyobb csoportosulás, ami így sincs meg az ország fele.
2021. okt. 17. 00:30
 39/52 anonim ***** válasza:
83%
Amugy mond mar meg hogy miert erdekel hogy ket meleg osszehazasodik nagyon erdekelne, eddig nem mondtal semmi hasznalhatot.
2021. okt. 17. 00:39
 40/52 anonim ***** válasza:
34%

Az nem a te akarod érvényesülése, hogy pont egybevág a kormányunk cselekedete azzal amit te akarsz. :)

S neked is jogodban áll elfogadni, hogy nem te vagy a világmindenség és elfogadod, hogy vannak más embereknek is jogaik. Azon jogokon túl amiket úgy szeretsz emlegetni (elfogadás, távozás).

Szerencsénkre egy bölcs ember hozza a törvényeinket (Viktor) és nem te. :D

És ezt transz ként mondom.

2021. okt. 17. 00:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!