Mi a véleményetek? MAKE LOVE NOT WAR! Tehetünk trianon ellen háború nélkül?
Magyar fiatalok! Csináljunk 8-10 gyereket mint a cigányok és 1-2 generáció múlva a magyarok lesznek többségben a Kárpát-medencében! Ne feledjétek a koszovói albánok is így tudtak elszakadni szerbiától, a nagyobb népszaporulat miatt a kisebbségből többség lett.
Persze fontos lenne a magabiztos, érdekérvényesítő magyar nemzeti (kül)politika és diplomácia is!
Kedves egészségedre.
Majd ha megnyerem a lottót, hogy legyen pénzem eltartani őket.
Bírom ezeket a hiperturul, a politikához és bármiféle oldalágához egyáltalán nem értő kiskamaszokat.
Hogy jön ehhez Trianon, meg a koszovói albánok? -.-
Inkább a minőségre kéne menni, nem a mennyiségre!
Kedves első válaszoló!
Nem vagyok kiskamasz, a 3. x-et taposom és most nősültem.
Amúgy:
A 8-10 gyerek nyílván túlzás, figyelemfelkeltésnek szántam, de 3-4 gyerekkel már elég jó népszaporulatot tudnánk elérni, és EZ NEM CSAK PÉNZ KÉRDÉSE
Nem tudom mit nem lehet érteni a koszovói példán
Egy szerb területen az albánok többségbe kerültek a nagyobb népszaporulat miatt és függetlenedtek. Jó példa ez a felvidéki, délvidéki vagy erdélyi magyaroknak, de akár borsodban is ahol sok a cigány.., Miért csak nekik lehet 8-10 gyerek????
Majd 100 év múlva szabolcs és borsod cigányország lesz így. Erre várjunk? A románok, tótok is így kezdték...
szerintem ez nem megoldás... oké egy idő után többen leszünk, aztán szépen belerokkanunk az előregedő társadalomba (egy csöpp demográfia);
emellet hogyan gondoltad? többen leszünk.. és? attól még a határokat ugyanugy nem mi mondjuk meg... ez nem olyan dolgot h léccci egy kis területet adjatok vissza....
Az utolsó válaszoló hozzászólása nagyon tetszett, kár hogy nem gondolkodnak többen így.
Az utolsó elöttinek üzenem ha több a gyerek, kevesebb a nyugdíjas relatíve, és ez NEM elöregedő társadalom lenne.
Egy kis demográfia, bocsi!
Ezt a koszovós hasonlatot még mindig nem értik egyesek:(
Megnézném mi lenne szlovákia hivatalos nyelve ha pár évtized múlva a magyarok lennének többségben. Pl.
vagy lenne-e "hirtelen" szabad Erdély vagy csak akár Székelyföldi aíutonómia.
Az etnikai összetétel igenis számít előbb vagy utóbb a határok tekintetében!
Pl. a török idők alatt a Kárpát-medence magyarsága 80-ról 40%-ra csökkent. Ez trianon legmélyebb gyökere és ezt kevesen látják át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!