Kire szavazzak az előválasztáson, tényleg olyan jó ez a Márki?
Igen, ő valóban egy új irány lehet a politikában, képes rengeteg szavazót megszólítani és az ellenzéken belül is kritikus, ezáltal biztosíthatja a korrupció lehető legnagyobb visszaszorítását. Már önmagában ez egy hatalmas dolog, az ilyen politikus ritka, mint a fehér holló.
Egy jól felkészült, becsületes emberről beszélünk. De persze azért hallgasd meg néhány beszédét (fontis, hogy ne csak egyet), talán így neked is kialakulna róla egy saját véleményed. Az a biztos, nem az, amit mások mondanak.
Szerintem mindenképp menj el, és szavazz rá!
Az utóbbi pár napban rengeteg lejárató, rágalmazó cikk jelenik meg róla mind a Fideszes, mind a baloldali hírportálokon, mivel mindketten megijedtek, hogy ez az ember akár képes választást nyerni... Ha nem is a jövő évit, (mivel még nem annyira közismert) de akár a következőre simán van esélye.
Egy olyan 3 diplomás, 5 nyelven beszélő emberről van szó, aki amellett, hogy jobboldali, kereszténynek vallja magát, nagyon sok fontos liberális értéket is képvisel. Én az interjúiból, vitáiból úgy szűrtem le, hogy egy határozott, magabiztos egyéniség, aki nem fél kifejteni a véleményét, illetve nem fél kimondani az igazságot.
2018 óta Hódmezővásárhely polgármestere, ahol az ígéreteinek a 70%-át 2 év alatt teljesítette.
Hiába zajlik tömegesen a lejárató kampány ellene, ami ha belegondoltok logikus, mivel a baloldali vezetők többsége a DK-t támogatná (hiába elvileg MZP mögé állt be Karácsony, gyakorlatilag valamiért a legtöbben Dobrevre szavaznának), ezért MZP ellen kampányolnak. Úgy szintén a Fidesz, eddig ment a Karigeri szapulása, aztán most visszalépett a "balfék haver", ezért újabb bűnbakot kerestek, és ez inkább MZP, mint Dobrev, mivel az elég egyértelmű, hogy Dobrevvel nemhogy kormányváltás nem lesz jövőre, hanem a Fidesz 2/3-a is megmarad.
Úgyhogy aki úgy érzi, hogy szükség lenne így már 12 év után a változásra, de nem szeretné, hogy a 2006-os helyzet álljon vissza, annak mindenképp ajánlom... Most szavaztam online, 5 perc az egész! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!