Márki-Zay nem ígéri, hogy kicsit túl sok társadalmi csoport érdekeit fogja majd képviselni?
Értem én, hogy alapvetően jobboldalinak tartja magát, de akkor miért ígér a zöldeknek, liberálisoknak is mindent? Ennyiféle nem lehet egy ember, előbb-utóbb dönteni kell mit akar.
Én amúgy támogatnám őt, de ha nem tudja garantálni, hogy egy karakteresen jobboldali politikát folytat, akkor ez felvet bennem kérdéseket. Igazából ez a bajom az ellenzéki együttműködéssel, hogy túl törékenynek tűnik a kormányzáshoz.
Az az érzésem, a lendvai utcában a főnökeid túltolják ezt a témát.
Ha találkozol velük, kérlek jelezd, esztésre állnak.
Rossz a megközelítésed kérdező, és még sok másnak is..
Itt most nem az a lényeg, hogy ki milyen oldalon van, vagy mit képvisel hanem a jelenlegi kormány elküldése oda ahová való.
Ehhez pedig felül kell kerekednünk a pártpolitikán és arra az oldalra álljunk aminek országosan többsége van, és ha ez most épp a bal/jobbközép akkor arra..
Érthető, hogy egyikünknek a zöld politika a fontos, másiknak a liberalizmus, harmadiknak a nemzeti értékek de ha nem tudunk kilépni ebből akkor Orbán győz és egyik program sem valósul meg.
olyan mint Orbán, ne azt figyeld amit mond, hanem amit csinál.
Most igér, majd ellop, pont ugyan olyan hataloméhes...
#4. A jobb-bal centrum a legkevésbé elkötelezett szavazótábor, ha annak bizonyul épp a saját szavazói fogják elküldeni. Továbbá, mivel nincs parlamenenti többsége a háta mögött mint Viktornak, ha akarna se tudna olyan politikát folytatni.
Szóval, "csak felfelé" :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!