Márki miért ringatja olyan illúzióba saját magát és a szavazóit, hogy a DK és igen, Gyurcsány nélkül lesz kormányváltás? Hiszen nélküle alig lenne az ellenzéki összefogásnak szavazója.
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 23:34
1/10 anonim válasza:
Valamit nagyon félreértettél...
2/10 anonim válasza:
Nulla taktikai érzéke van. Karácsony visszalépésével is lábon lőtte magát, Karácsony szavazóinak nagy része Dobrevre szavazott át, amivel Dobrev esélyei nőnek. Márki-Zay érdeke pont az lett volna, hogy a baloldali szavazatok osztódjanak, erre tömbösíti őket. Taktikai analfabéta.
3/10 anonim válasza:
Azért ringatja, mert csak ezzel tud szavazatokat szerezni.
4/10 anonim válasza:
Át kéne még egyszer nézni a szövetség programját, egyéni ambícióit, egyszóval mindent. Hátha másodjára sikerül megérteni. A DK ott van, senki nem negligálja. Gyurcsány is ott van. És? Mit befolyásol?
5/10 anonim válasza:
"Hiszen nélküle alig lenne az ellenzéki összefogásnak szavazója."
Nagy tévedés, ha nem lenne gyurcsány és a szektája akkor már rég nem Orbán lenne hatalmon.
7/10 anonim válasza:
"Nagy tévedés, ha nem lenne gyurcsány és a szektája akkor már rég nem Orbán lenne hatalmon"
A fidesz még gyurcsány kormány előtt egyszer nyert választást csak nem tudta megoldani a parlamenti többséget csak ezért nem lehetett a kormányon. Ezért jött a gyurcsány kormány
8/10 anonim válasza:
vagyis orbán gyurcsány nélkül is hatalmon lett volna
9/10 anonim válasza:
Szerintem 5-nek igaza van. (Egyébként bocsi, fel akartalak pontozni, de véletlen a lepontozásra nyomtam... xD)
10/10 anonim válasza:
Az előbbi megállapításra hajlok én is. Különösen 2013 őszének fényében, ahol szem és fültanúja voltam, hogyan kell szétverni egy működőnek tűnő dolgot még csírájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!