IV. KecskeShajt kérdése:
Csalódott leszel, ha nem lesz kormányváltás/csalódott leszel ha lesz kormányváltás?
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 19:53
A kérdező szavazást indított:
Csalódott leszek, ha nem lesz kormányváltás
Csalódott leszek, ha lesz kormányváltás
34 szavazat
2/7 árokpart válasza:
Semmiképpen ne legyen most kormányváltás, mert akkor újra emelkednek majd az energiaárak. Maradjon mindenképpen a Fidesz. Sajnos a teljes és valódi rendszerváltás reményei is elszálltak így ennek hiányában mindenképpen a jobb alternatíva egyértelműen a Fidesz.
3/7 anonim válasza:
Végre halad az ország. Maradjon a Fidesz. Ennek ellenére örülnék jobboldaliként is egy kompetens ellenzéki pártnak, de most nem igazán van.
A fiatal, kvázi új arcok is összeálltak régi komcsi arcokkal...
4/7 anonim válasza:
Az az igazság én a kormánypártokra szavazom , de ha mégis az ellenzék nyerne inkább kíváncsi leszek mit produkálnak, hát ha én szavaztam rosszul.😉
5/7 anonim válasza:
Nem számítok sok jóra egyiktől sem, így nem csalódok egyik esetben sem. Így is úgy is szar lesz, max abban van némi különbség, hogy kinek.
6/7 anonim válasza:
Nem leszek csalódott sehogy sem. Nem a politika alakítja az életemet, hanem én.
7/7 anonim válasza:
Az energiaárakat egyáltalán nem a kormány alakítja hanem a világpiac. Pár éve beszakadt az energiahordozók világpiaci ára, erre Orbán verte a mellét hogy rezsicsökkentés meg negatív infláció... Semmi küze nem volt hozzá, sőt, kevésbé csökkent a benzin meg a gázár mint ahogy a világpiaci ár indokolta volna. Itt is lehúztak minket te meg ennek örülsz te félnótás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!