CsakAKommenteketJöttemOlvasni kérdése:
Hódmezővásárhelyi lakosok; Nektek mi a véleményetek MZP-ről?
Figyelt kérdés
Bármire kíváncsi vagyok, pozitívumként is, negatívumra is! Nektek megbízható vezetőnek tűnik? Jobb a vásárhelyi élet, mióta ő a polgármester?2021. okt. 10. 22:01
1/3 anonim válasza:
Borzalmasan lezüllött a város, tehetségtelen, alkalmatlan figura. Sajnos.
2/3 anonim válasza:
Sajnos az emberek a külső alapján hoznak döntést és nem figyelnek a részletekre. Sokan fognak csalódni MZP-ben.
3/3 anonim válasza:
Én még akkor laktam ott (kollégiumban) 2 évig amíg Lázár volt a polgármester. Akkor nekem nagyon tetszett az a város (meg Szeged is) mondom ezt úgy, hogy amúgy hegyvidékről származom, tehát nekem az az "otthon", nem az Alföld. Azóta sem voltam ott, szóval sajnos nem tudok választ adni, de kíváncsi lennék, nyilván - mint minden az országban - leromlott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!