Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Vadászati kiállításra...

A Vadászati kiállításra fizetni kell? Ha. ami pénzünkből épült 70milliárdért, azaz minden állampolgár 7000 forintot tett bele, akkor nem úgy lenne igazságos, hogy ingyen látohgatható magyaroknak?

Figyelt kérdés

2021. okt. 10. 20:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én nagyon nem értek egyet azzal, hogy fizetni kell. Ha épül egy stadion sok milliárdért a mi pénzünkből a jóváhagyásunk nélkül, akkor azért a pénzért, amit belefektettünk, azaz pár ezer forintig, amit minden magyar állampolgár beletesz, járna egy inygen jegy, ahogy egy autópályán is járna egy ingyen bérlet elős hóra, vagy hasonló. Tehát nem örökre, de akkora összegig,amit fizettünk érte. Miért fizetnénk kétszer?? Ahogy egyébként ez természetes más esetben, amikor közpénzből mondjuk utat csinálnak, akkor azt mindenki használhatja, vagy a tűzoltóság, stb. Ugyanez kéne minden milliárdos beruházásnál is. Pláne akkor, ha közpénzre cégek pályáznak, az lenne a minimum hogy támogatásért cserébe kedvezményt adjanak. A Kickstarter is így működik például, hogy egy modern dolgot mondjak.
2021. okt. 11. 01:13
 12/13 A kérdező kommentje:

"először is nem 70 milliárdba került hanem kb. a negydébe"

tudom, hogy építkezésr ement el a 70 milliárd egy része, de az infrastruktúra, vagy rendezvényhelyszín használatára ugyanúgy érvényes, amit írtam, hogy lehetne ingyenes az első használat a magyar állampolgároknak, vagy 7000 forint erejéig, legyen az akár Vadászati kiállítás, vagy bármi más azon a helyszínen

2021. okt. 11. 01:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem úgy értette #1 :)
2021. okt. 15. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!