Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Összellenzékiek tényleg...

Jeffrey Spender kérdése:

Az Összellenzékiek tényleg azt hiszik, hogy ha ők alakíthatnak kormányt, akkor egyből kolbászból lesz a kerítés?

Figyelt kérdés
Továbbá milyen kormánytöbbséget várnak, megelégszenek az egyszerű, 50+1 %-os többséggel, vagy kétharmadot képzelegnek ?
2021. okt. 10. 15:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
#10 Fideszre nem azért szavaz valaki, mert ingyenélő. A csórók azért szavaznak rá, mert ijesztgeti őket a Sorossal meg a migránssal. Az adórendszere viszont kifejezetten a dolgozó embernek kedvez, és sokan azért szavaznak Orbánra sokadjára is, mert ugyan rühellik, de az ellenzék által eddig kínált alternatíva mindig az „adóztassuk a középosztályt és emeljük a segélyt a pucér seggre szaporodóknak” volt. Ezért kell Márki-Zayra szavazni, mellette megmaradna a jobboldali gazdaságpolitika, nem Dobrev „dolgozz, én meg szórom a pénzed a putrisokra” elve érvényesülne.
2021. okt. 10. 16:06
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
"Ezért kell Márki-Zayra szavazni, mellette megmaradna a jobboldali gazdaságpolitika" Dehogy maradna. ha az összellenzéki összefoga´s gyözne, akkor is a DK lenne a legnagyobb kormánypárti frakció, meg az MSZP is inkább az ö gazadságpolitkájukat támogatná. tehát nem lenne MZZ-vel semilyen jobboldali gazdaságpolitika.
2021. okt. 10. 16:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ez mind igaz, amit írsz, de én úgy értettem csak, hogy rengeteg vidékinek (ott, ahol én is lakom, így tapasztalom is) nincs igénye többre annál, mint amit a Fidesz is nyújt: Pl. közmunkás vagy pl. segélyen élő beéri a velük azért, mert ha "Akció van" jön a krumpli...
2021. okt. 10. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez magától értetődő! -Az övéké!
2021. okt. 10. 21:20
 15/16 anonim ***** válasza:
26%

Vigyázzatok a 11-essel, mert az elején feldob egy bizonyos dolgot, ami miatt arra hangolódik a válasz olvasója, hogy felpontozza, mégis után kiütközik a nagy fideszes egója.

Én is felpontoztam, de vegyétek úgy, mintha lepontoztam volna!

2021. okt. 10. 22:14
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Neked már egy Márki-Zay-szavazó is fideszes, te jóember?
2021. okt. 10. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!