Nem muszáj egyből, ráér az 5.-6. kormányciklusuk után is.
2021. okt. 10. 15:15
2/16 anonim válasza:
Számomra már azért is unszimpatikus az ellenzék, mert a munkakerülő, ingyenélő, segélyt váró söpredék ott van. Munkaalapú társadalmat építünk, ez így helyes.
2021. okt. 10. 15:15
3/16 anonim válasza:
Ez már a sokadik ilyen kérdés.
Én tudom, hogy nem lesz kolbászból a kerítés, nem is várom, hogy kolbászból legyen a kerítés.
Én csak azt várom, hogy ez az autokrata, oligarchikus, kirívóan, kifejezetten, fokozottan tolvaj banda eltűnjön a francba!
2021. okt. 10. 15:17
4/16 anonim válasza:
De legalább már nem lesz Felcsúton kolbászból az a bizonyos kerítés.
2021. okt. 10. 15:19
5/16 anonim válasza:
Nem lesz kolbászból, de legalább lesz kerítés, nem lopják szét :D
2021. okt. 10. 15:21
6/16 anonim válasza:
Nem lesz kolbászból a kerítés kormányváltás esetén, de ha a Fidesz marad, akkor ház sem lesz, nemhogy kerítés.
2021. okt. 10. 15:22
7/16 anonim válasza:
Vigyázzatok, megjött az ügyeletes lepontozó krumplihuszár.
2021. okt. 10. 15:23
8/16 anonim válasza:
Nagyon nehéz helyzetben lesz az ellenzék, ha győz. Ugyanakkor ennek a borzalmas időszaknak vége kell, hogy legyen. Idős vagyok, de az átkosban is sok mindenben "jobb" volt az életünk. Bízom benne, hogy megérem, hogy szabadon lehet élni.
2021. okt. 10. 15:24
9/16 anonim válasza:
ma 15:24
Igazad van.
2021. okt. 10. 15:26
10/16 anonim válasza:
"Számomra már azért is unszimpatikus az ellenzék, mert a munkakerülő, ingyenélő, segélyt váró söpredék ott van."
Ez mennyire paradoxon már... Hiszen pont az Ilyenek szavaznak a Fideszre... 🙄😉
Márki Zay Péter pont erről beszélt már nem egyszer, hogy nyilván nincs, nem is ígér fűt fát, mint pl. a Dobrev, aztán ha hatalomra kerülne nem tudná megvalósítani amit, mivel a jelenlegi kormány (is) annyira leamortizálta az államkasszát. Itt sok évről beszélünk, mire lesz valami, de az úton el kell indulni. A többit meg már leírták: Először legyen kerítés, utána lassan jöhet a kolbász.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!