Dobrev már az első nap első felében nagyon megy. Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 14:09
11/16 anonim válasza:
#8: Én magamat tartom el. Tudom, ez nálatok elképzelhetetlen. És igen, arra szavazok, akire akarok.
12/16 anonim válasza:
Ej de ráérnek az emberek. Látszik hogy nem kell már tyúkokat etetni, disznóólat ganézni, takarítani, ebédet főzni, stb.
13/16 anonim válasza:
Honnan lehet ezt tudni , kérdező?:)
14/16 IV. KecskeShajt válasza:
Én már ma szavaztam MZP-re.
15/16 anonim válasza:
Jah, nagyot megy, mint az első fordulóban, ahol 50%-ot vártak tőle és még a 40 se lett meg? :D
16/16 anonim válasza:
Mi tetszik nektek a másik félben? Nem tudom miért olyan nagy embernek tűnik ez a óvodafenntartó. Hét gyerekkel veri a mellét, nem volt kötelező. Most várná, a koronát a fejére ő is. Nem különb a jelenleginél. Nincs hataloméhsége??? Csak az van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!