Honnan veszik itt sokan, hogy csak 2 % regisztrált a védőoltásra? Hiszen már első nap vagy 150 ezer emberről beszéltek a politikusok?
Te ezért kapsz valami előléptetést a pártban?
vagy extra étkezési utalvány van, mint a többi bohócnak a tv-ben aki ezt mondogatja mindig?
Én is fogom oltatni magam, de nem regisztráltam és ezzel szerintem sokan vagyunk így. Előbb úgyis az idősek és veszélyeztetettek kapnak, most mit ugráljak 29 évesen, amikor az optimista becslések szerint is tavaszra kerülhet a korosztályomra sor.
Szerintem sokan ki is várnak, látni akarják, hogy másoknak sem lesz baja tőle és valóban biztonságos. Esetleg azt várják, hogy melyik oltóanyag lesz a gyakorlatban a legjobb, amiért szintén nem hibáztatok senkit.
A lakosság nagy része befogja oltatni magát, ahogy a lakosság nagy része hisz a vírusban.
A hozzád hasonló pár %-os vírustagadó bázis pedig nem mehet majd sehova ha nem oltatja be magát így válaszhat, hogy feladja a konteó elméleteit és beoltatja magát, vagy marad otthon és Facebook-on meg itt meg mindenhol gyártja az összeesküvés elméleteit, hogy chip van a vakcinában meg a föld lapos az 5G tornyok meg lézerfegyverként sugározzák a vírust.
Azért mert első nap a rettegő réteg ráugrott az oldalra de ezóta alig van aki regisztráljon.
Olyan 20% körüli átoltottság várható reálisan. Ha fölélövünk akkor olyan 25-30% lehetséges.
Egyébként téged fizetnek azért hogy ilyeneket kiirkálj?
7-es várjál te azzal!
Beadatni lehet be fog valamit, de az nem a vakcina lesz, max glükóz oldat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!