Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik visszasírják a gyurcsány...

Akik visszasírják a gyurcsány időszakot nekik mi hiányzik abból az időből amit a saját bőrén, életszínvonalán érzett, hogy jobb volt, és most ne ilyen elvont dolgokkal gyertek mint jogállam meg PÍSZÍ?

Figyelt kérdés

2021. okt. 10. 14:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
miért kell megkérdőjelezni a kérdező tényét?
2021. okt. 10. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Igen a mostani "SOKKAL JOBB" Ugye? Elvették a magánnyugdíjpénztári megtakarításotokat. Osztottak, fosztottak, most a vadászati kiállításra is elment egy csomó pénz. A nyugdíjasok megint hülyék, mint mindig örülnek a koncnak amit most odadobnak nekik. Hitelből!! A fiatalok fogják visszafizetni. A következő kormány, ha sikerül az ellenzéknek megint üres batyut kap és lehet őket szidalmazni egy fél év után. Nem tudom miért ilyen értelmetlenek az emberek, nem látják mi zajlik körülöttük.
2021. okt. 10. 15:37
 13/16 molnarmarcell21 ***** válasza:

ma 15:36

Mert tipikus fideszpropaganda-kérdés, akit nem érdekelnek a válaszok (amikkel amúgy is "telesírjuk" ugye a "ballib" médiát, szóval nyilván tisztában vagy velük), csak erősíteni akarja az üzenetet, hogy most jobb, mint 2010 előtt. Főleg úgy, hogy csak arról beszélhetünk a kérdés szerint, ami rosszabb volt 2010 előtt :D

2021. okt. 10. 16:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fideszes ki kérem magamnak
2021. okt. 10. 18:50
 15/16 anonim ***** válasza:
67%

"EB meg stb, nem vagy normális, őszintén, maradjunk meg a Balkáni szinten és legyen inkább csak poros, omladozó sportcentrum mindenhol, ne rendezzünk kíállításokat, se kongresszusokat, se semmit, mert akkor leszünk sokkal jobbak és gazdagabbak, igaz? Ne modernizáljunk semmit, ne újítsunk fel semmit, ne rendezzünk semnmit, ne jöjjenek ide gazdag külföldiek, ez a ti mottótok. De ha meg ezt csinálta volna a kormány, akkor meg azért lázadnátok, hogy nincs semmink és lemaradtunk."

Ez a fejlődés? Milliárdokat beletolunk a sportba, majd megvernek az andorai pékek?

Jah, és világjárvány idején ne jöjjenek ide a turisták. Ez pontosan így van.

2021. okt. 10. 18:53
 16/16 Tanksapka21 ***** válasza:
Nem tudok visszasírni semmit, mert nem csináltak semmit 4 évig. Komolyra fordítva a szót... Tényleg nem tudok mondani semmit. Nagynehezen felment a bérem 75-re majd vissza 70-re. Egy év alatt 30-ezret tudtam félre tenni, amiből nyaraltam egy hetet. Ja talán az ingatlan árak ideálisakká váltak vásárlásra. Egy szívás volt az egész, mert fiatalon nem bírtam egy albérlet havi árát sem kitermelni.
2021. okt. 11. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!