Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki ez a Márki Zay Péter,...

Ki ez a Márki Zay Péter, érdemes rá szavazni?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam elmegyek erre az előválasztásra, de Gyurcsánynéra biztos nem szavaznék, a másik ez a Márki Zay én őszintén nem ismerem, csak itt a faluban mindenki megy és mondják hogy erre a Márki Zay Péterre kell, tényleg olyan jó? ki ez?
2021. okt. 10. 11:18
1 2 3 4
 21/35 felkelhetetle ***** válasza:
7 Na persze és ezt nyilván anonim módon jelented ki, ahelyet, hogy rendőrségre mennél meg médiahisztit csapnál.
2021. okt. 12. 10:48
 22/35 anonim ***** válasza:
21# Szerinted mi lenne, ha a rendőrségre menne? Megennék reggelire a 7-es válaszolót. És, hogyan bizonyítaná be? Körlevélben? vagy hogyan?
2021. okt. 12. 10:52
 23/35 anonim ***** válasza:
65%
Alapvetően jó ember, úgy gondolom, csak finomítania kellene kicsit a stílusán. Nem szokott nagyon kertelni, kicsit nyers a stílusa.
2021. okt. 12. 11:57
 24/35 felkelhetetle ***** válasza:
22 A média még mindig ott van, csak nyilván ilyen hülyeséghez nem adná senkisem a nevét. Majd biztos pont a tanárokat kötelezik szavazásra, akikből igy sincs elég, hogyne. Nem kell minden hülyeséget elhinni. :)
2021. okt. 12. 16:21
 25/35 anonim ***** válasza:
7%

MZP az ég világon semmit nem csinálna,hanem a Fideszhez hasonlóan csak továbbvinné,amit a mostani kormány is művel.Hihetetlen,hogy nem látja a nép mennyire elitista,öntelt alak,aki csak a hatalomért remeg.

DK-nak van egyedül normális programja.Ha MZP nyer,sajnos kapunk egy Orbán kettőt,aki még talán rosszabb is lesz.

2021. okt. 13. 10:45
 26/35 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem igaz! Nem kell ez a lejáratókampány! Először én is kételkedtem benne, de mostanra sokkal szimpatikusabb lett. Annak ellenére is, hogy nem mindennel értek vele egyet. Úgyhogy azt mondom, csak felfelé! Csak így lesz rendszerváltás!
2021. okt. 13. 11:00
 27/35 anonim ***** válasza:
2021. okt. 13. 11:20
 28/35 anonim ***** válasza:
39%
meg mindig azt hiszitek hogy a fidesz valaha is veszithet? nem fog... tul regota vannak hatalmon hogy most csak ugy megbukjanak es egy eddig egyaltalan nem kozismert szemely csak ugy levaltsa orban papat... hol eltek ti nem tudom... akkora pofara eses lesz megint a szavazas eredmenye ha beleelitek magatokat mint az olajto.
2021. okt. 18. 11:32
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

A fák sem nőnek az égig és semmi nem tart örökké.

Ezt a két dolgot kellene megérteniük a fideszeseknek is.

1987-ben még senki nem tudta, hogy 1990-ben ellenzéki kormány alakul és hogy a szocik hajszál híján kiesnek a parlamentből.

Aztán a nagy eufóriában még 1993-ban sem gondolta senki, hogy a szocik megerősödve és kényelmes többséggel nyerik a 2014-es választásokat.

2021. okt. 18. 11:38
 30/35 anonim ***** válasza:
53%
#29 nem vagyok fideszes, de korrupt országban élünk ha még nem tűnt volna fel senkinek, és ez nagyon sokaknak tetszik is, mert ebből tollasodtak meg.
2021. okt. 18. 11:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!