Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki ez a Márki Zay Péter,...

Ki ez a Márki Zay Péter, érdemes rá szavazni?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam elmegyek erre az előválasztásra, de Gyurcsánynéra biztos nem szavaznék, a másik ez a Márki Zay én őszintén nem ismerem, csak itt a faluban mindenki megy és mondják hogy erre a Márki Zay Péterre kell, tényleg olyan jó? ki ez?
2021. okt. 10. 11:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
73%
Márki-Zay Péter jelenleg a legesélyesebb rá hogy leváltsa orbán viktort ezért mindenképpen érdemes rá szavazni.
2021. okt. 10. 11:40
 12/35 anonim ***** válasza:
74%

A Fidesz retteg tőle, mert nincs rajta fogás. A stop-hadjáratukat a sorosozással együtt ráadásul rögtön elbukták, így most tanácstalanok.

Annyira rettegnek, hogy 10x-esére emelték a helyi trollok aktivitását is.

Az egész kampányuk komikusnak és lazának beállított, izzadtságszagú lejáratásra épül most is, ahogy eddig. Semmi komolyság, mert csak a karaktergyilkoláshoz értenek. Majd a választásokon kiderül, a szavazóik mennyire értenek ebben egyet, miközben némely élelmiszerek ára már 40%-kal is felment és a benzin lassan 500 Ft és még drágulni fog. Közben ők luxusesküvőket tartanak az 500 milliárdos harácsolt vagyonból és a gyerekeik menekítik a tőkét külföldre.

Ebből bizony sok fidesz-szavazónak is elege van és lesz átszavazás bőven.

Márki a logikus választás, egy fiatal és energikus srác a korábbi öregek helyett.

2021. okt. 10. 11:44
 13/35 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon intelligens, diplomás, több nyelven beszélő ember. Alapvetően jobboldali politikát folytat, de a közös ellenzéki programot fogja képviselni. Lehet szidni, hogy fidesz szavazó volt, ez igaz. De már nagyon régóta nem szavazott a fideszre.

ajánlom megnézésre ezt a videót.

https://www.youtube.com/watch?v=gGgLg86Iu98&ab_channel=Parti..

2021. okt. 10. 11:46
 14/35 anonim ***** válasza:
32%
MZP-re ráfér egy kis retorika tanulás és több szerénységet kellene mutatnia. ÉN ÉN ÉN...
2021. okt. 10. 12:22
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis hipno: [link]
2021. okt. 11. 20:56
 16/35 anonim ***** válasza:
42%
Egoista, nagyképű ember...
2021. okt. 12. 08:25
 17/35 anonim ***** válasza:
19%
20211011_belfold_tranzit_vita_marki_zay_peter_kocsmai_kotekedes_hollik_istvan_tihany
2021. okt. 12. 08:39
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Az egészből kiragadott 11 másodperc, meg a hozzá fűzött propaganda szöveg pont semmit nem bizonyít.

Pont úgy, mint mikor Gyurcsány beleállt a provokátor (?) képébe, de arról nincs felvétel hogy miért tette.

2021. okt. 12. 09:15
 19/35 anonim ***** válasza:
Igen, az is érdekes volt:)
2021. okt. 12. 09:35
 20/35 anonim ***** válasza:

De ott is csak mindenki fújja a magáét. Fletónak lehetett igaza, mert elég tessék-lássék háborodtak fel az orbánisták. Ennél nagyobb vehemenciával szoktak.

De nem is az a lényeg, hanem hogy ott is csak pár másodpercről tudhatunk, mert annyit vágtak be.

2021. okt. 12. 09:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!