Mentek az előválasztásra?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 09:15
1/13 anonim válasza:
Mindenképpen ottleszek a barátaimmal és a családommal együtt, és Márki-Zay Péterre fogunk szavazni.
2/13 anonim válasza:
Mindenképpen.
Úgy legalább senki nem mondhatja, hogy a magam részéről nem tettem meg mindent, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy szerintem kívánatos.
3/13 anonim válasza:
Nem érdekel. Az egyik választás sem.
6/13 anonim válasza:
Nem, még nem vagyok elég idős hozzá.
8/13 anonim válasza:
#7 a kérdés az ellenzéki előválasztásra utal, amit az ellenzéki összefogás rendez. A Mi Hazánk ennek nem része.
9/13 anonim válasza:
De kedves 8 as. Bekapphatod. Nem iranyithatsz senkit. Ha te a felsorolt cirkusz bohócokra akarsz szavazni nyugodtan megteheted. De akkor te meg ne ócsárolj senkit
10/13 anonim válasza:
Akkó menjé az előválasztásra és tedd Torockaira az X-et. Az se baj, ha nincs a lapon, majd ráírod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!